fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Otkriveni detalji šokantnog prekida Sandre Bullock i njezinog turbozgodnog dečka Bryana Randalla!

Autor: dnevno.ba

Budući da je jedna od najpoznatijih i najimućnijih glumica u Hollywoodu, privatnim životom danas 56-godišnje Sandre Bullock tabloidi su se često bavili, no zapravo im je rijetko davala povoda da pišu loše o njoj. Međutim, kako prenosi entertaintimes.com, u posljednje vrijeme nagađa se da su Bullock i njezin dugogodišnji dečko, prezgodan fotograf Bryan Randall prošli ‘šokantnu separaciju’.

Tabloid Woman’s Day prvi je izvijestio da Sandra zanemaruje svoju vezu s Randallom zbog čega su imali žestok raskol. Portal koji se bavi raskrinkavanjem laži o slavnima, Gossip Cop je nastavio s istragom spomenutog razdvajanja, ali doznao je da je očigledna razdvojenost između ljubavnika jednostavno posljedica toga što je Bullock u Kanadi i snima novi film za Netflix.

‘Bryanu je posebno teško nakon što je imao Sandru samo za sebe tijekom ‘lockdowna’. Osjeća kao da neprestano mijenja planove kada će se vratiti kući’, rekao je izvor za Woman’s Day bez obzira na Gossip Copove tvrdnje.

Nadalje, tabloid je spominjao Randallovu prošlost, a ona nije baš svijetla jer je Sandrin dečko naime bivši ovisnik. Woman’s Day tvrdi i da je Randall danas dobar partner i odlična očinska figura Sandrino dvoje posvojene djece, ali da ima ozbiljnih problema s ljubomorom, ne samo  zbog činjenice da Bullock mnogo putuje zbog posla, već i zbog toga što su joj djeca na prvom mjestu, a ne on.

Vjerujemo da je fizička razvojenost paru, pogotovo nakon perioda ‘lockdowna’ tijekom kojeg su bili nerazdvojni, teško pala, no izgleda da su ovo samo glasine te da je veza između Sandre i Bryana i dalje snažna. Bullock je naime više puta hvalila svog partnera tijekom intervjua za časopise i TV emisije. Dapače, Bullock je imala traumatičnu prošlost s bivšim suprugom Jesse Jamesom koji ju je nemilice varao te smatra da ju je ista dovela do pronalaska sjajnog čovjeka poput Bryana Randalla, koji je  s radošću preuzeo ulogu oca njezine dvoje djece.

Dijeleći svoju intimu s časopisom InStyle, razgovarala je o svom partneru rekavši da je Randall vrlo ljubazan i da njenu djecu stavlja na prvo mjesto, čak i ispred nje. Nastavila je, objašnjavajući da je Bryan zabavan i da je čak bolji prema njezinoj djeci, nego što ona zna biti te je zaključila da joj je život prekrasan uz Bryana i njezino dvoje djece.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});