Ove žene čiste stanove potpuno gole, klijenti su oduševljeni

Autor: Dnevno.ba

LONDON - U Velikoj Britaniji postoji agencija za čišćenje koja zapošljava žene koje su voljne skinuti se gole i takve čistiti stanove klijentima. Naturist Cleaners na početku je zapošljavala mlade i zgodne cure koje su bile tražene, ali se praksa u posljednje vrijeme mijenja i klijenti žele sredovječne gospođe s punijom figurom.

“Zbog tog samo morali i odbijati neke potencijalne zaposlenike, jer je najveća potražnja za starijim čistačicama koje imaju godine iskustva u tom poslu”, objasnila je vlasnica agencije za britanski Daily mail.

Tvrtka je osnovana prošle godine, a počeli su kao obična firma koja nudi usluge čišćenja. Međutim, jedan njihov klijent zatražio je da mu gola žena očisti stan. Nakon što je jedna od čistačica pristala na to, vlasnica tvrtke je odlučila ići u tom smjeru. Iako su joj oglasi na društvenim mrežama blokirani zbog golotinje, posla ima.

Klijenti su oduševljeni uslugom, a cure koje rade su dobro plaćene.

“Preporučila bih ovakav posao nekome tko je potpuno opušten u svom tijelu, inače bi to moglo donijeti živciranje”, kazala je jedna od čistačica.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI