fbpx

OVO IM NIJE TREBALO: Legendarna Oprah sve se više udaljava od Harrya i Meghan, a za to su si sami krivi!

Autor: dnevno.ba

Legendarna Oprah Winfrey, kraljica talk showa, jedna je od prvih koja je pružila potporu princu Harryju i supruzi Meghan Markle, kad su odlučili napustiti kraljevski dvor i započeti samostalni život u SAD-u.

Naime, navodno su tu veliku odluku donijeli tek nakon što su se posavjetovali s Oprah, a njihovo veliko prijateljstvo vidljivo je bilo kada ih je Oprah ugostila u svom domu dok nisu u Americvi pronašli vlastiti smještaj. Međutim, čini se kako je odmetnuti kraljevski par počeo gubiti potporu svoje najveće saveznice, a za to mogu kriviti samo sebe, piše magazin New Idea, piše Story.

Nakon preseljenja u Ameriku Harry i Meghan su najavili zajednički projekt s Oprah. Kako je vojvodama od Sussexa jako važna tema mentalnog zdravlja, htjeli su s Oprah snimiti seriju dokumentarnih filmova na tu temu koji su se trebali prikazivati na Apple TV+ još tijekom prošle godine. No, premijera je već nekoliko puta odgođena, a izvor blizak bivšoj voditeljici nekad najgledanijeg talk showa na svijetu otkrio je da je razlog zastoja u tome što Oprah više nije sigurna je li pametno raditi s Harryjem i Meghan s obzirom na to da ih javnost već duže vrijeme kritizira da u svojim javnim govorima, ali u podcastima koje odnedavno rade za Spotify, previše “pametuju” i dijele lekcije.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI