OVO NITKO NIJE OČEKIVAO! Dječji kanal objavio da je najpoznatiji lik iz crtića homoseksualac, fanovi su šokirani

Autor: dnevno.ba

Dječji američki kanal Nickelodeon na svom službenom Twitter profilu objavio je fotografiju glavnog lika iz crtanog filma “Spužve Boba Skockanog” i napisao kako slave Paradu ponosa sa LGBTQ+ zajednicom.

Stavili su i fotografiju najpoznatije spužve “Spužve Boba”, zbog čega, sudeći prema komentarima, mnogi sada misle da je on gay.

Fanovi crtića, koji je počeo s emitiranjem 1999. godine, odavno sumnjaju kako je homoseksualac. U jednoj epizodi koja je prikazana 2002., Spužva Bob i njegov najbolji prijatelj Patrik postaju roditelji napuštenoj školjki. Raspravljali su o tome tko će biti mama, a tko tata pa došli do zaključka kako je najbolje da Patrik bude otac, a Spužva Bob majka, piše 24 sata.

“Spužva Bob je gay? Pa ono, imao je dijete s Patrikom”, komentirala je komentatorica. Neki su u šoku i tvrde da svojoj djeci sad više neće dati da gledaju taj crtić. Ipak, kreator crtanog filma, Stephen Hillenburg, koji je preminuo prije dvije godine, isticao je da Spužva Bob nije gay, ali je član LGBTQ+ zajednice zato što je aseksualan, što je, pojasnio je, pojam koji označava osobe koje nisu iskusile seksualnu privlačnost.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI