fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Ovo su samo neki od muškaraca s kojima je Lady Di bila dok je bila udana za Charlesa! Ali postoji dobar razlog za to!

Autor: dnevno.ba

Ovo ćemo ljeto obilježiti 23. godišnjicu smrti princeze Diane koja je preminula u automobilskoj nesreći 31. kolovoza 1997. godine, a premda su prošla već dva desetljeća od njezinog preranog odlaska, njezin život i dalje je aktualna tema. U zadnje vrijeme pogotovo se piše o tome koliko je patila u braku s princom Charlesom za kojeg se udala 1981. godine, a od kojeg se razvela 1992. godine. Sada je već javna tajna da je Charles tijekom čitavog braka s Dianom, a i godinama prije istog, bio u vezi s Camilllom Parker Bowles, no zanimljivo je da nove infromacije ukazuju na to da Lady Di unatoč tome nije htjela razvod od Charlesa, bar tako tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj Jenny Bond u dokumentarcu ‘Princeza Diana, njezinim riječima’.

‘Diana je bila jako nesretna zbog razvoda, iako ju je suprug varao. Jednom mi je rekla: ‘To nije ono što želim’, objašnjava Jenny koja dodaje kako je Diana usprkos svemu gajila nadu da će ona i Charles ipak uspjeti na kraju, ako ne kao par, onda kao partneri i roditelji. Diana je tako razmatrala opciju ‘odvojenog partnerstva’, što bi značilo da bi ona i Charles živjeli odvojeno, ali u javnosti bi se pojavljivali zajedno.

Inače, Camilla nije jedina žena s kojom je Charles paralelno bio dok je bio u braku s princezom Dianom. Deset godina je i Dianu i Camillu varao s Australkom Dale Tryon. Dale je bila živopisna figura u krugovima britanskog kraljevskog dvora, bliska prijateljica princa Charlesa i uspješna poslovna žena u međunarodnom modnom svijetu, a princ ju je upoznao na balu u Londonu 1972. godine. Što je najbolje u cijeloj priči, sve tri su znale jedna za drugu, ali su prihvatile situaciju,  a i Charlesov otac, princ Philip, stalno mu je govorio kako mora imati što više afera kako bi se dokazao kao muško, što će reći da su praktički svi članovi obitelji gledali na Charlesovo ponašanje s odobravanjem.

Ipak, unatoč silnoj boli koju je osjećala,  razvod je Lady Di bio zadnja opcija, pogotovo zato što je uistinu htjela brak, supruga koji će ju voljeti i mnogo djece,  a stručnjak za kraljevsku obitelj Walter Oleksy tvrdi kako uzrok ovoga leži u činjenici da je Diana očajnički tražila ljubav i to još od djetinjstva. S jedne strane, majka ju je napustila još kao dijete, a s druge, otac ju nije volio jer je želio sina, a ne kćer. Zatim ljubav nije dobila niti od Charlesa, a kada je i sama krenula u avanture, muškarci s kojima je bila u odnosima samo su ju iskorištavali. I dok je Charlesu bilo bitno da njegove ljubavnice budu iz visokih krugova, Diana nije marila. Tako je imala veze sa zaštitarima, konjušarima, sportašima…1985. je prvo bila u vezi sa zaštitarom Barryjem Mannakeeom, onda je 1986. bila s igračem pola Jamesom Hewittom, da bi 1989. završila s prijateljem iz djetinjstva Jamesom Gilbeyem. Ne zaboravimo i to da je bila u vezi i s Markom Dyerom, koji je prvo bio konjušar da bi ga Diana kasnije promovirala u Harryjevog i Williamovog mentora, a mnogi smatraju kako je upravo Mark Harryjev otac.

Charles je pak iskoristio Dianu samo kako bi mu rodila djecu te je čak bio nezadovoljan činjenicom da su oboje sinovi jer se bojao da će se boriti za titulu kralja, a pogotovo nikad nije volio Harryja, za kojeg se danas gotovo pouzdano zna da mu Charles nije otac. Upravo je zato Diana oduvijek više pažnje posvećivala Harryju jer je baš kao i ona bio neželjeno dijete.

Pred kraj života Diana jest pronašla ljubav u liječniku iz Pakistana, Hasnatu Khanu, u kojeg je bila strašno zabljubljena, kao i on u nju. Ipak, iako su planirali brak i djecu, prekinuli su dva mjeseca prije nesreće u kojoj je Diana poginula.

Spomenuti stručnjak za kraljevsku obitelj Walter Oleksy ističe da je Hasnat volio Dianu, ali je više od toga cijenio svoju privatnost te je s Dianom prekinuo jer se bojao da neće izdržati medijsku pozornost koja je pratila njezin lik. Ipak  par sati prije nesreće u kojoj je poginula, zvao ju je kako bi ju molio da se pomire, ali Diana nikad nije dobila njegov poziv.  Ona je pak s druge strane i dalje tako očajnički tražila ljubav da je odmah po prekidu s Hasnatom počela izlaziti s egipatskim playboyem Dodijem Fayedom, koji je na kraju s njom poginuo u  sudaru.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});