fbpx
Korisnik

PA OVO JE BAŠ LIJEPO I DIRLJIVO Emotivna predstava rasplakala žiri hrvatskog Supertalenta

Autor: Dnevno.ba

Petu emisiju hrvatskog Supertalenta obilježila je predstava “Maja i heroj” rumunske grupe Lightwave Theatre te su uspjeli rasplakati članice žirija Martinu Tomičić i Maju Šuput. Grupa se ranije takmičila i u showu America’s Got Talent gdje su ganuli i Simona Cowella.

Emotivni nastup lutkarske grupe specijalizirane za predstave za odrasle, a koji govori o psu lutalici koji djevojčicu spašava od automobilske nesreće, oduševio je članove žirija Supertalenta.

“Ovo je bilo predivno, dvije naše sutkinje plaču, znači učinili ste odličan posao”, poručio im je nakon nastupa Janko Popović Volarić, misleći na Maju Šuput i Martinu Tomčić.

“Da, ovo je bilo preemotivno. Stvarno, ljudi, nije pošteno. Ovo je emisija u kojoj se trebamo smijati, a mi plačemo. Izvrsna predstava. Sigurno će se svidjeti ljudima”, rekla je Maja.

Istu predstavu grupa je izvela prošle godine i u takmičenju America’s Got Talent, a posebno emotivnu reakciju izazvali su i kod Simona Cowella, koji je istakao da jako voli pjesmu “Carry You” uz koju su nastupali.

Također, grupa se takmičila i u rumunskoj verziji Supertalenta gdje su dobili Zlatni taster.

Grupa je u hrvatskoj verziji takmičenja dobila četiri da od članova žirija, a gledaoci su na društvenim mrežama pisali kako ih je nastup oduševio, kao i da su zaslužili Zlatni taster, javlja Klix.

 

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI