fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PADAJU OPTUŽBE PROTIV SEVERINE! Tuži je učiteljica i traži ju 70 tisuća kuna zbog incidenta u školi

Autor: dnevno.ba

Protiv pjevačice 48-godišnje Severine Kojić ponovno je podignuta optužnica. Naime, kako doznaje 24sata Severina u četvrtak ima zakazano ročište na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu. Ipak na njemu se ne mora pojaviti, ali može ako želi. Ovaj put pjevačicu ne tuži bivši suprug Milan Popović već učiteljica.

Tužba je podignuta lani u travnju zbog incidenta u školi iz listopada 2019. godine. Učiteljica od pjevačice traži 70.000 kuna odštete. Prvo ročište bilo je zakazano za studeni prošle godine, no odgođeno je. Seve se nije pojavila na posljednja dva ročišta koja je u sporu protiv nje, također u Palači pravde, pokrenula sutkinja Lucija Lasić.

Sutkinja je pjevačicu tužila u veljači 2020. zbog povrede prava osobnosti i zatražila naknadu štete od 20.000 kuna.

“Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić”, govorila je Severina nakon incidenta u školi na konferenciji povodom početka regionalne turneje “Magic Tour”.

Lasić je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem, srpskim poduzetnikom dok ga majka viđa. Tada je i Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.

Pjevačica se, osim sa sutkinjom i učiteljicom, i dalje spori s Popovićem oko maloljetnog sina na Županijskom sudu u Splitu. Ka

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});