fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Parovi otkrili koliko često izmjenjuju nježnosti, odgovori bi vas mogli iznenaditi

Autor: Dnevno.ba

Ako ste u vezi ili braku, pogotovo duže vremena, vjerojatno ste se počeli pitati kolika je količina seksa “normalna” i koliko biste često s partnerom trebali izmjenjivati nježnosti, prenosi Index.

Iako pravog odgovora na to pitanje zapravo nema, čitatelji BuzzFeeda odlučili su podijeliti svoja iskustva te su otkrili vlastite seksualne navike, a ovo su samo od neke od njih:

“S dečkom sam već 14 godina. Prvih nekoliko godina kada je veza bila svježa, imali smo vrlo aktivan seksualni život. Sada, u kasnijim godinama, seksamo se dvaput tjedno.”

“Suprug i ja smo zajedno 17 godina. On dva tjedna radi na terenu, a dva tjedna kod kuće. Logično, nemamo seks kada je on odsutan, ali kad je kod kuće, seksamo se jednom u dva tjedna.”

“Seksamo se jednom tjedno, ali voljela bih da je to češće. Imamo 16-godišnjaka i 11-godišnjaka i kuću sa zidovima tankim kao papir. Jedina prilika za seks je kada oboje imamo slobodan dan, a djeca su u školi. Dakle, u osnovi, taj broj pada na nulu tijekom praznika.”

“U braku smo sedam godina i imamo djecu. Seksamo se svakih nekoliko mjeseci, ali zadovoljni smo tim.”

“Kad se seksamo, upustimo se u to i obično to radimo svaki dan otprilike četiri dana zaredom, ali onda naglo prestanemo i ne seksamo se po nekoliko tjedana.”

“Seksamo se par puta mjesečno.”

“Udana sam i sa suprugom sam 20 godina. Prvih nekoliko godina veze seksali smo se najmanje jednom tjedno (nismo živjeli zajedno), ali sada to radimo samo nekoliko puta godišnje.”

“Ja i partner se seksamo koliko god možemo, najmanje jednom dnevno. Otvoreno pričamo o stvarima koje želimo isprobati i stvarima koje nam ne idu i zato nam je tako dobro zajedno.”

“Mi se trenutno uopće ne seksamo. Prije šest mjeseci smo dobili bebu.”

“U braku smo skoro 32 godine. Seks imamo najmanje dva puta tjedno. Još uvijek to iskreno želimo.”

“Seksamo se dva do tri puta dnevno! Oboje imamo prilično visok seksualni nagon i ne možemo držati ruke podalje jedno od drugog.”

“Sa suprugom sam 12 godina, u braku devet godina. Seksamo se dva do tri puta tjedno.”

“Ja i suprug nismo se seksali više od godinu dana.”

“Nikad se ne seksamo. Imamo platonski odnos.”

“Seksali smo se možda tri puta u ovoj godini, što je otprilike jedan seks mjesečno. Ipak smo jako sretni i uživamo jedno u drugom.”

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});