fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Popović ne odustaje: Severina me lažno prijavila za nasilje!

Autor: Dnevnik.hr

BEOGRAD - Milan Popović ne odustaje. Ovog puta bivši Severinin zaručnik i otac njezinog sina Aleksandra, dao je podršku Hrvatskoj udruzi za ravnopravno roditeljstvo, koja traži da se u Obiteljski zakon unese odredba prema kojoj će se zajednička roditeljska skrb određivati na prijedlog jednog roditelja, a ne oba kao dosad. Popović je izjavio da je iz razgovora s drugim očevima shvatio da nije jedini u Hrvatskoj s tim problemom. 'Ja sam odgovoran s drugim roditeljem za odgoj djeteta, no nemam pristup svom djetetu. To je propust koji treba korigirati', kazao je.

Dodao je da centri za socijalnu skrb ne reagiraju na žalbe očeva. ‘Dijete se nije htjelo odvojiti od mene i prijeći dadilji. Ja sam zvao centar za socijalnu skrb, a socijalna radnica mi je rekla da sam neodgovoran otac jer nisam u stanju objasniti svom djetetu da mora ići majci. Druga mi je rekla da moram objasniti trogodišnjem djetetu da postoji presuda’, dodao je.

Otkrio je i da ga je Severina lažno prijavila za nasilje u obitelji. ‘Ja imam prijavu za nasilje u obitelji, koja je lažna prijava i ne sadrži ništa, ali omogućuje majci da me u svojim dopisima sudu naziva nasilnikom. Ja nikad nisam bio agresivan, nisam prijetio niti psovao. Nikad me zbog te prijave nisu zvali iz policije, jer je netko ovo pročitao i vidio da je to glupost’, rekao je, mašući debelim spisom papira, prenosi Index.hr.

Autor: Dnevnik.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});