Marko Perković Thompson opet se oglasio na svojem Faceboo...
POSEBNA PILETINA! Ovo odmah isprobajte: Bit ćete nam zahvalni
Isprobajte nešto novo, nećete požaliti.
Sastojci:
2 komada pilećih prsa
2 žlice maslaca
žlica senfa
1/4 svežnja peršina
1/4 svežnja vlasca
sol i papar
40 g krušnih mrvica
1 jaje
2 žlice parmezana
Priprema:
1. Maslac ostavite na sobnoj temperaturi da malo omekša pa ga izmiješajte sa sjeckanim vlascem i peršinom te posolite i popaprite. Oblikujte u valjak pomoću folije i ostavite u hladnjaku.
2. Pileća prsa filetirajte pa istucite batom za meso. Premažite ih senfom, posolite i popaprite.
3. Maslac narežite na 4 ploške i po jednu stavite na svaki komad mesa i zarolajte te učvrstite čačkalicama.
4. Uvaljajte odreske u umućena jaja pa u krušne mrvice pomiješane s parmezanom. Odreske ostavite u hladnjaku desetak minuta.
5. Odreske izvadite iz hladnjaka, ponovno umočite u jaja i mrvice pa pržite desetak minuta u vrućem ulju. Poslužite s pireom ili povrćem
ZADNJE VIJESTI
Ugledni hrvatski novinar i urednik te jedno od najprepoznatl...
Javnost u susjednoj Hrvatskoj nedavno je potresao slučaj re...
U talk showu 'U svom filmu' urednica i voditeljica...