fbpx

Posušanin nasmijao izjavom u Katru: “Moja žena rađa, ona neka rodi, ja ostajem ovdje”

Autor: Dnevno.ba

Raznovrsni su hrvatski navijači koji su u dalekom Katru pratili nastup Vatrenih. Jedan od njih je iz Posušja, a izjava mu je postala pravi hit, nakon što je završio na TikTok profilu Hrvatske radiotelevizije.

Skupina navijača je, naime, razgovarala s hrvatskim navijačima u Katru, a jedan od njih nije krio oduševljenje prolaskom Dalićevih izabranika među 8 najboljih reprezentacija na World Cupu. Sa širom javnosti je odlučio podijeliti i detalje iz bračnoga života. “Moja žena sad vjerojatno rađa, ona neka rodi, ja ostajem ovdje…”. Nakon te izjave njegovi prijatelji su krenuli oduševljeno pjevati: “Lijepo ime Ante, Bog ga živio…”.

Nije poznato je li Ante autor ove izjave koja feminističkim grupama zasigurno ne bi dobro sjela ili je Ante beba koju će žena poroditi. U svakom slučaju, neka je sa srećom gospođi tijekom poroda. A i Hrvatskoj i njenim navijačima protiv Brazila.

Podsjetimo, Hrvatska je nakon lutrije penala izbacila Japan u 1/8 finala SP-a u Katru, a u ponedjeljak, 11. prosinca, za 1/2 finale će odmjeriti snage s nabrijanom ekipom Brazila koja pod svaku cijenu želi uzeti šestu titulu na svjetskim prvenstvima. Hoće li Hrvatska ponoviti ili čak prestići uspjeh iz Rusije – ostaje za vidjeti.

@hrvatska_radiotelevizija

Veseli hrvatski navijači u Dohi: “Moja žena, vjerojatno, sad rađa…” #FIFAworldcup #Katar2022 #Hrvatska

♬ original sound – HRT

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI