POZNATA TV VODITELJICA IZGUBILA KUĆU U PETRINJI: Izgubila ju je jednom u ratu i sada opet u potresu! U Petrinji je našla svoj mir!

Autor: dnevno.ba

Bivša televizijska voditeljica Mirna Berend izgubila je kuću u samoj Petrinji gdje se vratila ovog proljeća nakon što je posljednjih 20 godina živjela u Zagrebu. To je drugi put da je ostala bez svog doma, nakon što je već jednom sve izgubila u Domovinskom ratu.

“Sve smo jednom ostavili iza sebe. Nakon rata. Grade moj voljeni i predivni. Sve smo jučer ostavili iza sebe slomljeno. Još jednom ćemo mi opet dignuti grad iz pepela. Ima snage u nama. Sva vaša pomoć je naša snaga. Svi vaši pozivi su jedno veliko srce. Hvalaaaaaaaaaaaa vam na svemu”, napisala je Mirna u objavi na svom Facebook profilu.

Nakon uspješne voditeljske karijere Mirna živi povučenim životom i posvetila se izradi nakita kozmetike. U Petrinji je pronašla jednostavniji život. 

Mirna je bila i ratna reporterka, a u ratnim stradanjima je izgubila i obiteljsku kuću u Petrinji. Roditelji su joj postali prognanici.

“Veći dio života ono što nisam slušala je tišina, ono što veći dio života nisam doživjela je biti sama, jako mi je to nedostajalo jer 25, 30 godina sam provela u buci. Treba mi malo zraka i mira, ništa drugo. Samoća mi jako godi, u samoći stvaram svoje stvari. Odem prigodno na rođendane, druženja s prijateljima… Prošlo me to odavno, moj cijeli život je bio izlazak, a sad mi je super”, rekla je Mirna za 24 sata prije nekoliko godina.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI