fbpx
Foto: Guliver Image/ REUTERS/Phil Noble/Pool

PRAVA ŠEFICA! Princeza Charlotte usred ceremonije pokazala tko je glavni: Ništa joj ne može promaknuti

Autor: Dnevno.ba

Princeza Charlotte i njen brat princ George prisustvovali su sprovodu kraljice Elizabete II., nakon što su njihovi roditelji princ William i Kate odlučili da je tako najbolje.

Djeca su pokazala iznimnu snagu i staloženost, iako se malena Charlotte nakratko prepustila emocijama i gorko zaplakala za prabakom, no nešto je mnogima privuklo pažnju.

Naime, društvenim se mrežama širi video u kojemu se čini da princeza Charlotte opominje svog brata Georgea. Čini se da ga je sestra morala podsjetiti da se mora nakloniti. u trenutku kada će pored njih proći kraljičin lijes. “Trebaš se nakloniti”, riječi su koje neki, iščitavajući sa usana, zaključuju da je izgovorila.

Zašto je ubrzo prozvana “kraljevskom eksperticom” i “šeficom”, pogledajte u kratkom videu:

https://www.instagram.com/reel/CisXg8xjjCt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7603c988-fbd2-4590-b4e4-9096ed7c8d26

Ovo nije prvi put da je Charlotte viđena kako ispravlja ponašanje svoje braće. Tijekom njihovog debija na ceremoniji ‘Trooping the Colour’ u lipnju Charlotte je opomenula Louisa u kočiji jer nije prestao mahati. Nježno ga je primila za ruku i stavila mu je u krilo, davši mu jasno do znanja kako bi se trebao ponašati.

Jednom drugom prilikom malena princeza nije imala toliko razumijevanja te je Louisu dala nešto bolniju lekciju o ponašanju, piše Dnevno.hr

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI