fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PREDSTAVA TRUMPOVIH! Stručnjakinja za govor tijela: ‘Te lažne osmijehe jedva su navukli na lice’

Autor: dnevno.ba

U srijedu posljednji put prije nego što se predsjedničkim avionom uputila u novi dom u floridsku rezidenciju Mar-a-Lago u Miamiju 50-godišnja, sad već bivša prva dama, Melania Trump prošetala je južnim travnjakom Bijele kuće.

Na sebi je tad imala Dolce & Gabbana crnu usku haljinu i kratki Chanelov sako. Na svom odlasku nije skidala osmijeh s lica iako je njezin suprug Donald Trump bio potišten. Ponašanje supružnika za britanski Mirror komentirala je stručnjakinja za govor tijela, Judi James.

“Neka nikog ne zavara taj njihov lažni osmijeh, kojeg su jedva navukli na lice. Donald je izgledao i zvučao kao neki propali muškarac, a njegova žena Melania se držala kao da je na sprovodu”, objasnila je Judi. Ipak, ističe da je jedan Melanijin pokret otkrio kako se zapravo osjećala.

“Melania je izvodila svoj već poznati ‘lažni smiješak’ koji bi se pojavio i brzo nestao, a on sugerira da ne postoji nikakva iskrena pozitivna emocija. Trump se borio, nastojao je držati glavu visoko, a ona je razvlačila usne i s vremena na vrijeme pokazala zube dok bi se smijala”, kaže i dodaje:.

“Iz njihova se ponašanja nije moglo vidjeti kako će im sada biti u braku, ali primijetila je da je Trump nježno uhvatio ženu za ruku i ona se nije bunila”.

U jednom trenu Donaldova ruka završila je i na njezinim leđima i struku, što je vrlo tipično inače, ali ne i za Trumpa, koji je u četiri godine mandata nekoliko puta bio grub prema supruzi kad bi zajedno išli na razne događaje.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});