fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Premijerka Srbije opisala osjećaj nakon što je s partnericom dobila sina

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Ana Brnabić, premijerka Srbije, opisala je osjećaj nakon što je s partnericom dobila dijete: ‘Sve se promijenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila’.

Premijerka Srbije i deklarirana lezbijka Ana Brnabić u intervjuu za Kurir izjavila je da je najviše ponosna na to što je u timu predsjednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića. Brnabić je pritom govorila i o odnosu s partnericom Milicom Đurđić te šta se u njihovom životu promijenilo nakon dolaska bebe u zajednički dom. Milica je rodila sina u februaru ove godine u Beogradu.

“Sve se promijenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila”, odgovorila je Brnabić na pitanje što se promijenilo otkada je stigla beba u njezinu kuću.

Najveći kritičar

Brnabić tvrdi i da je njezina partnerica Milica njezin najveći kritičar kada je u pitanju politika. “Ona je moj najžešći kritičar. Vrlo je iskrena i direktna, što meni pomaže da ostanem s obje noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmjerno zahvalna na svojoj osobnoj žrtvi koju je podnijela otkada sam ušla u politiku, zbog čega smo izgubili ogroman dio naše privatnosti.”

Kaže kako gotovo i da nema slobodno vremena, a ono malo što ostane provodi s obitelji i prijateljima. Na pitanje gdje će dočekati Novu godinu, kaže: “Bit ću kod kuće. Ovo je Igorova prva Nova godina, imamo jelku i poklone i beskrajno se radujem tome da budemo svi zajedno.

Vučićev savjet

Novinare Kurira zanimalo je koji Vučićev savjet nikada neće zaboraviti. Brnabić je odgovorila: “Da se ne obazirem na svaki kamen koji bace na mene jer tako nikada ništa neću napraviti za građane. Da se borim i da guram dalje jer, što god da se sutra dogodi, nitko neće moći osporiti sve što je u Srbiji napravljeno proteklih godina – nitko neće moći osporiti izgrađene puteve, otvorene tvornice, sačuvana radna mesta, kao što je slučaj u Željezari Smederevo ili RTB Bor, ili više od 700.000 novih radnih mjesta otvorenih širom Srbije, prenosi Net.hr.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});