fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Princ Harry bio je crna ovca obitelji i prije Meghan Markle! Evo što su mu spočitavali!

Autor: dnevno.ba

U svakoj generaciji britanske kraljevske obitelji postoji jedan član koji je nazvan ‘pobunjenikom’. U doba princa Charlesa to je bio njegov mlađi brat, princ Andrew, dok je u kraljičino vrijeme to bila njezina vlastita sestra, lijepa princeza Margaret. Princ Harry tako je i prije Meghan nazivan ‘pobunjenikom’, odnosno ‘playboyem’ koji se ne može skrasiti, što će reći da je i u prošlosti svom ocu i baki zadavao brojne glavobolje.

Princ je naime imao sklonost izlaziti s glumicama, a unatoč tome što je većina tih veza bila kratkog vijeka te iste nisu toliko zanimale britanske medije, kao što ih zanima ona s Meghan, Palača bi uvijek brzo stala na kraj njegovim ‘ludorijama’. Kraljevski članovi u šali su znali reći da mu zabranjuju izlaziti s glumicama, a čak mu je to ozbiljno rekao i njegov djed, princ Philip, koji je i sam bio poznat kao ‘playboy’ unatoč braku s kraljicom Elizabetom. ‘Čovjek se zabavlja s glumicama, a ne vjenča se s njima, zaboga’, navodno je rekao princ Philip.

Stoga kada je princ Harry javno istupio s priznanjem da je s Meghan Markle, to je bio veliki hit za medije jer je ovo donekle bio veliki ‘pobunjenički’ potez princa Harryja. Šokantnija od ovog je pak prošlost Meghan Markle. Ispostavilo se da je glumica razvedena i da ima praktički identičan život u usporedbi s Wallis Simpson, ženom koja je uzrokovala abdikaciju kralja Edwarda VIII.

Zato je britanska kraljevska obitelj vjerovala da je ovo još jedna kratkotrajna veza princa Harryja. Kao prvo, nisu očekivali da će potrajati, a kamoli da će se par na kraju vjenčati, a kao drugi nisu očekivali od Harryja da će ići toliko daleko da napusti obitelj.

Pripovijest princa Harryja i Meghan Markle blisko podsjeća na vezu kralja Edwarda VIII. i Wallis Simpson, a dva su para u nekoliko navrata uspoređena jedan s drugim. Primjerice, i Wallis Simpson i Meghan Markle Amerikanke su te su već bile udane prije nego što su se zaljubile u kraljevske članove Britanske monarhije. Iako odvajanje Harryja i Meghan Markle od britanske kraljevske obitelji nije bilo toliko dramatično kao u slučaju Edwarda i Wallis, njih dvoje ipak su se pobrinuli da odu u velikom stilu.

Razlozi odlaska vojvode i vojvotkinje od Sussexa iz obitelji nisu poznati, ali za to je uvelike optužen medijski tretman Meghan Markle. U svakom slučaju, u izjavi koju je u to vrijeme dao princ Harry, stoji da su im trebali mjeseci da odluče napustiti kraljevsku obitelj. No, jedno je sigurno – Meghan od prvog dana nije sjela britanskoj kraljevskoj obitelji, a Harry je još i prije Megxita pokazao da je buntovnik samim time što je oženio Meghan. Zato neki stručnjaci misle da je Harry oženio Meghan manje iz silne ljubavi, a više iz razloga što se htio suprostaviti svojoj obitelji koja mu je previše kotrolirala život.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});