fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Twitter

Princ Harry i Meghan gotovo poginuli dok su ih proganjali paparazzi: ‘Bila je to katastrofalna potjera’

Autor: Dnevno.ba

Princ Harry i Meghan Markle umalo su stradali bježeći od paparazza.

Glasnogovornik para potvrdio je za CNN da se tragedija skoro dogodila nakon što je kraljevski par prisustvovao dodjeli nagrada Women of Vision, održanoj u gradskoj dvorani Ziegfeld Ballroom u New Yorku.

Naime, Meghan i Harry prvi su se put pojavili u javnosti nakon krunidbe kralja Charlesa. U svom govoru, nakon što je primila jednu od nagrada, Meghan je potaknula žene da se bore za jednakost, a poslije ceremonije zajedno sa suprugom i majkom Dorijom Ragland je ušla u automobil, kada su ih počeli proganjati paparazzi.

U izjavi koju je dobio CNN, glasnogovornik para rekao je: “Sinoć su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i gospođa Ragland bili uključeni u gotovo katastrofalnu potjeru automobilom vrlo agresivnih paparazza. Ova potjera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su sudjelovali drugi vozači na cesti, pješaci i dva policajca.”

U priopćenju se kaže da par razumije da “biti javna osoba dolazi s određenom razinom interesa javnosti, no da to nikada ne bi trebalo biti po cijenu nečije sigurnosti.”

Posjetimo, u siječnju 2020. odstupili iz kraljevske obitelji i preselili se u Kaliforniju, par se više puta žalio na probleme s medijima.

Također, Harryjeva majka, princeza Diana, poginula je 1997. godine nakon što je pokušala pobjeći od paparazza koji su je pratili dok se vozila kroz Pariz.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});