fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Princ Harry, Meghan Markle, Johnny Depp i Jennifer Lopez su lažljivci, dive i nasilnici, tvrde ovi mediji! Popis najomraženijih imena složili!

Autor: dnevno.ba

Iako javnost obožava čitati o njima, princ Harry, Meghan Markle, Ellen DeGeneres, Johnny Depp, Amber Heard, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez i Angelina Jolie su neke od najomraženijih zvijezda u Hollywoodu iz različitih razloga, prenosi entertaintimes.com.

Prema Globeu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa gotovani su, a Meghan je razmažena diva. K tome, smatra se da princ Charles financira njihov raskošan način života nakon što su napustili britansku kraljevsku obitelj. Princ Harry i Markle na kraju su dokazali da imaju kapacitet kupiti vilu vrijednu 14 milijuna dolara u Santa Barbari te da imaju lagodan život, a i dalje se žale na svoje poteškoće i izazove.

S druge strane, voditeljica popularnog showa The Ellen Show, Ellen DeGeneres, premda lezbijka i zagovarateljica lezbijskih i ostalih ljudskih prava, navodno je nasilnica i rasistkinja. Tako je optužena za zastrašivanje svojih radnika iza kulisa svog talk showa koji očito samo naizgled odiše humorom i pozitivnom energijom. Također je prozvana jednom od najpodlijih ljudi u industriji, a premda se svojedobno ispričala zbog svog ponašanja, njezina je isprika kritizirana jer su i nakon nje njezini bivši zaposlenici osjećali da se sprda s onim što su prošli radeći za nju.

Deppa je pak sudac Andrew Nicol nazvao čudovištem nakon što je donio presudu u slučaju u kojem je glumac tužio The Sun za klevetu nakon što su ga nazvali batinašem koji tuče žene. No,  zvijezda Pirata s Kariba i dalje ima drskosti da bivšu suprugu Amber Heard naziva lažljivicom te da opet tuži The Sun, unatoč tome što svi dokazi upućuju na to da je Amber doista bila žrtva obiteljskog nasilja. Nažalost to stvara negativan publicitet i za nju pa se i ona našla na meti kritičara te nije ništa manje omražena među publikom od Deppa.

Lopez i Rodriguez, kao i Meghan i Harry, optuženi su za pohlepu i to nakon što su pokušali kupiti New York Mets. Međutim, njihovi pokušaji nisu uspjeli i njihovi kritičari navodno ne mogu biti sretniji.

Angelina Jolie također se našla na popisu najomraženijih slavnih osoba u Sjedinjenim Američkim Državama, budući da već četiri godine pokušava prikazati Brada Pitta kao nasilnika nad djecom, iako dokazi pokazuju da ipak nije. Podsjetimo, 2016. je podnijela zahtjev za razvod od Pitta nakon navodnog incidenta u kojem su sudjelovali glumac i njihov usvojeni sin Maddox, a u kojem je Brad navodno pretukao Maddoxa.  Prema BBC-u, Pitt je bio pod istragom zbog mogućeg zlostavljanja djece nakon što je izgubio živce pred njima, no kasnije je oslobođen optužbi. Doduše, i Pitt ima ‘putra na glavi’ pa je tako svojedobno žestoko pio. No, dok je razgovarao s GQ-om, rekao je da se promijenio i da je odlučio prestati piti nakon što su ga alkoholizam i razvod od Angeline spustili na zemlju.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});