fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Princ Harry mora na sud! Kraljica Elizabeta će mu osobno pročitati kaznu! Princ Charles pak inzistira na tome da se Harry vrati kući i to bez Meghan!

Autor: dnevno.ba

Kako piše entertaintimes.com, ponašanje princa Harryja koje njegova obitelj smatra ne samo neprimjerenim, već i protuzakonitim, neće proći nekažnjeno, pogotovo nakon što se aktivno uključio u američke predsjedničke izbore, pozivajući američke građane da glasaju, komentirajući te izbore i sudjelujući kao akter kojeg je angažirala američka Demokratska stranka

Tako će kraljica Elizabeta očitati Harryju takozvani ‘Riot act’, odnosno ‘Akt nereda’, a to obično znači da je pojedinac uhvaćen u društveno neodgovornom ponašanju i u skladu s tim mora biti kažnjen. Situacija po Harryja je tim gora baš zato što je pripadnik britanske kraljevske obitelji, a istima je strogo zabranjeno uplitati se u unutarnju politiku bilo koje države, a kamoli da aktivno sudjeluju u predsjedničkim izborima te države.

Stoga je princ Charles pozvao princa Harryja da se vrati u Ujedinjeno Kraljevstvo u sljedećih nekoliko tjedana i to bez Meghan Markle, kako bi imali razgovor u četiri oka. Između ostalog, Charles navodno želi razgovarati i o iznimno narušenom odnosu između Williama i Harryja.

Harry se svakako mora vratiti kući najkasnije u siječnju iduće godine kako bi prisustvovao sudskom ročištu, no otac ga nagovara da dođe kući ranije kako bi mogli razgovarati kao ljudi te kako bi jednom zauvijek riješili svađu između Wiliama i Harryja jer ovakvo pasivno- agresivno prepucavanje preko Atlantika nikome ne čini dobro. Neki doduše misle da će ovo samo pogoršati odnos između braće, koja su, kako tvrdi kraljevski biograf Robert Lacey, u svađi zapravo još od djetinjstva zbog različitih uloga koje im je obitelj namijenila. Kap koja je svakako prelila čašu bila je Harryjeva odluka da oženi Meghan, iako ga je Willam upozoravao da će za tu odluku morati skupo platiti. Harry je također bijesan nakon što je saznao da je princ William prihvatio položaj general-kapetana kraljevskih marinaca koji je nekada bio njegov.

‘Princu Harryju to je izbilo tlo pod nogama. Nije skrivao svoje negodovanje i rekao je da će se žaliti na tu odluku kraljice te će tražiti da mu se spomenuta titula vrati. Služio je u prvoj borbenoj liniji i pripadnici službe ga poštuju. Harry misli da je to zaradio i iskreno vjeruje da mu William namjerno oduzima ovu ulogu kako bi ga povrijedio’, rekao je izvor za tablod Woman’s Day na ovu temu.  No, prema kraljevskom dopisniku Richardu Palmeru, naslov je oduzet princu Harryju zbog njegovih komentara o američkim izborima.

U svakom slučaju, Harryju ističe viza u SAD-u, što znači da će,  ako ostane duže od 183 dana ondje, morati platiti porez, što Harry naravno želi izbjeći pa bi se svakako trebao na neko vrijeme vratiti kući, nakon čega se opet planira vratiti u SAD kako bi mu se boravak ondje mogao računati ispočetka.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});