fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Princ William se i dalje ne može pomiriti s ovim činom Lady Di! Srušio se i plakao kada je čuo što je izjavila u najskandaloznijem intervjuu u povijesti

Autor: dnevno.ba

U posljednje vrijeme više se nego ikad piše o tome kako je princeza Diana bila u katastrofalnom braku s princom Charlesom, koji ju od samog početka nije volio, a o njegovim silnim prevarama da i ne govorimo. To je na kraju Dianu, koja je od djetinjstva bila željna ljubavi, pogotovo nakon što ju je majka u ranim godinama napustila, dovelo do toga da i ona potraži utjehu u tuđem krevetu pa je sada već javna tajna da je varala princa Charlesa gdje god da je stigla. Na kraju ju je Charlesovo uporno neuzvraćanje ljubavi, u kombinaciji s njezinim aferama, kao i pretjeranim, često malicioznim zanimanjem medija za njen život, koštalo istog tog života. Kao što i sami dobro znate, život joj je skončan u trenutku u kojem je bježala od paparazzija s ljubavnikom Dodijem Al Fayedom.

Danas shvaćamo kako je ne samo njezina smrt, već i njezin život itekako utjecao na  prinčeve Harryja i Williama. Tome svjedoči nova biografska knjiga o životu princeze Diane, imena ‘Battle of Brothers’, koju je napisao kraljevski povjesničar Robert Lacey. U njoj autor otkriva kako je William zaplakao kad je čuo kultni ‘Panorama intervju’ koji je Lady Di dala za BBC 1995. godine, a u kojem otvoreno priznaje da je prevarila Charlesa.

Tada je novinaru Martinu Bashiru ispričala detalje prevare s vojnim oficirom Jamesom Hewittom, zbog čega je ovaj intervju proglašen najskandaloznijim i najiskrenijim intervjuom koji je neki član kraljevske obitelji ikad dao. No, Dianu nije bilo briga za skandal koji je stvorila jer si je ovim činom olakšala dušu. Ipak, kada je tada 13-godišnji princ William to čuo, njega je to uništilo. Doslovno se srušio u naslonjač te je dugo šutio i plakao.  Diana ga je zvala svega sat vremena nakon što je intervju lansiran, ali William nije htio razgovarati s njom. Naime, iako su svi u britanskoj kraljevskoj obitelji znali da Diana vara Charlesa, kao i da se ne srami o tome govoriti, Williamu su ovo bile prve vijesti o majčinom ponašanju. Do tada ju je vidio kao sveticu, o onda je uvidio da je itekako grešna, što mu je predstavljalo šok od kojeg se dugo morao oporavljati.

‘Panorama intervju’ možete vidjeti ovdje.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});