PROFESORICA IZ VAREŠA O ‘GOLIŠAVIM’ FOTOGRAFIJAMA: Neko će skupo platiti!

Autor: Dnevni list

VAREŠ - Dnevni avaz objavio je u utorak, kako tvrde, fotografiju zgodne profesorice bosanskog jezika snimljenu bez ‘krpica’ u Varešu i objavljenu na društvenim mrežama, no o događaju se još nitko iz škole službeno nije oglasio.

Dnevni avaz tvrdi da je je profesorica razmjenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a taj ih je postavio na Facebook, Instagram i ostale društvene mreže.

Stanovnici Vareša i javnost po društvenim mrežama pitaju se je li profesorica Berina Fatić golišave snimke iz školskih klupa Mješovite srednje škole ‘Nordbat 2’ razmjenjivala sa svojim učenicima, prenose danas mediji.

Berina Fatić i ranije se rado fotografirala u izazovnim pozama, ali nikada do sada i potpuno obnažena, navodi se.

Profesorica se danas putem društvene mreže obratila javnosti.

– Ovog puta ću ići pravnim putem do kraja – i pronaći, te JAVNO OBJAVITI izvore ovih “dezinformacija”! Pa kad saznamo istinu – svako će morati lizati ono što je pljuvao… A neistine tipa pritužbe roditelja (upravo sam razgovarala s diretktorom moje škole – nikad nijedne nije bilo), ili učenika – koji su me prije mjesec kandidirali za najbolju profesoricu u državi, te preuzimanje mojih fotografija bez moje dozvole – neko će “masno” platiti…, poručila je lijepa profesorica Berina Fatić na Facebooku.

Autor: Dnevni list

ZADNJE VIJESTI