fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

‘PROKLETE SU TE PARE’ Severina otvoreno komentirala sukob sa sestrom: Svaka obitelj ima svoju priču, samo je moja na naslovnici

Autor: Dnevno.ba

I dok je Severina ranije danas rasplamsala vatru na društvenim mrežama objavivši golišavu fotografiju s Maldiva koja ističe njezinu savršenu figuru, ljudi i dalje komentiraju njezin intervju za srpsko izdanje Story-a. Splitska pjevačica onamo je komentirala baš sve i svašta: karijeru, privatan život, bivše ljubavi, ali i skandale. Prošle godine cijeli je Balkan brujao o navodnom fizičkom okršaju između Severine i njene sestre Marijane, a pop diva danas taj nemili događaj komentira ovako:

Foto: Instagram

“Jedino zbog čega mi je žao jest to što se moja majka od 86 godina osramotila pred susjedima. Znate da je to starim ljudima važno. I još jedna iz sela moje mame: “Ima jedna starica koja je polila rođenu sestru vrućom vodom zbog para. Proklete su te pare”. Nema obitelji koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini obiteljskih srca, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili” ističe pjevačica za Story.

Podsjetimo, Marijanu Vučković Popović javnost je upoznala kada je 2010. godine tvrdila da je dio zemljišta na kojemu se izgradio trgovački centar u Splitu vlasništvo njezine obitelji i da se objekt gradi nezakonito. Već tada se pisalo da je Marijana spočitala Severini što se nije uključila u borbu te da joj je pjevačica tom prilikom rekla da je to ne zanima.

Foto: Instagram

Severina je najavila i novi album koji izlazi na proljeće, a uskoro će uslijediti i regionalna turneja nakon one iz 2019. godine “Magic tour” koja je bez daha ostavila sve njezine obožavatelje.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});