fbpx

PROMJENA U SUPERTALENTU zbog korone, ove godine studijske emisije bit će drugačije

Autor: Dnevno.ba

Pandemija koronavirusa donijela je promjene i u Supertalent.

Naime, ove godine prvi put studijske emisije neće biti emitirane uživo, već su unaprijed snimljene.

“U doba epidemije koronavirusa naš je svakodnevni život promijenjen, a promjene su se odrazile i na produciranje showa. Novoj TV na prvom je mjestu zdravlje svih sudionika Supertalenta, stoga su promjene uvedene i u načinu snimanja emisije”, otkrili su s Nove TV za Index.

“Ovogodišnje polufinalne epizode Supertalenta bit će snimljene unaprijed (live-to-tape) kako bi se nesmetano odvijali svi procesi i radnje vezani uz sprečavanje širenja zaraze koronavirusom te kako bi produkcija u slučaju zaraze ili samoizolacije kandidata mogla na vrijeme organizirati snimanja”, pojasnili su.

Po završetku svake polufinalne epizode, članovi žirija odabrat će tri najbolja nastupa koja ulaze u finale.

Gledatelji će za svoje favorite moći glasati u finalnoj epizodi u kojoj će njihov glas biti presudan za odabir pobjednika osme sezone Supertalenta, a s procesom će biti upoznati tijekom finalne epizode.

Ove nedjelje prva studijska emisija

U prvoj polufinalnoj epizodi na pozornicu Supertalenta vratit će se 12-godišnji pjevač Josip Šušnjara te odvjetnik iz Venezuele Christian Jerry Vale koji je vokalnim rasponom oduševio publiku i žiri

Za zabavni glazbeno-scenski nastup pobrinut će se ljubiteljica mjuzikla Tara Skidmore. Ljubitelji akrobacija i neobičnih vještina moći će uživati u nastupu Anastasije Mazur, koja je u posljednjoj audicijskoj epizodi izazvala veliku pažnju savijanjem tijela u naizgled nemogućim položajima, ali i u nastupu cirkuskog performera Emilija Alcantare.

Plesno-akrobatsku točku izvest će Marwen Torkhani iz Tunisa. U prvoj studijskoj emisiji nastupit će i Azra Grljević koja svoju zavodljivu energiju oslobađa orijentalnim plesom. Bit će tu i plesni dvojac Matija i Fran, a vratit će se i mentalist Antonijo Mitar.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI