fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PROMJENA U SUPERTALENTU zbog korone, ove godine studijske emisije bit će drugačije

Autor: Dnevno.ba

Pandemija koronavirusa donijela je promjene i u Supertalent.

Naime, ove godine prvi put studijske emisije neće biti emitirane uživo, već su unaprijed snimljene.

“U doba epidemije koronavirusa naš je svakodnevni život promijenjen, a promjene su se odrazile i na produciranje showa. Novoj TV na prvom je mjestu zdravlje svih sudionika Supertalenta, stoga su promjene uvedene i u načinu snimanja emisije”, otkrili su s Nove TV za Index.

“Ovogodišnje polufinalne epizode Supertalenta bit će snimljene unaprijed (live-to-tape) kako bi se nesmetano odvijali svi procesi i radnje vezani uz sprečavanje širenja zaraze koronavirusom te kako bi produkcija u slučaju zaraze ili samoizolacije kandidata mogla na vrijeme organizirati snimanja”, pojasnili su.

Po završetku svake polufinalne epizode, članovi žirija odabrat će tri najbolja nastupa koja ulaze u finale.

Gledatelji će za svoje favorite moći glasati u finalnoj epizodi u kojoj će njihov glas biti presudan za odabir pobjednika osme sezone Supertalenta, a s procesom će biti upoznati tijekom finalne epizode.

Ove nedjelje prva studijska emisija

U prvoj polufinalnoj epizodi na pozornicu Supertalenta vratit će se 12-godišnji pjevač Josip Šušnjara te odvjetnik iz Venezuele Christian Jerry Vale koji je vokalnim rasponom oduševio publiku i žiri

Za zabavni glazbeno-scenski nastup pobrinut će se ljubiteljica mjuzikla Tara Skidmore. Ljubitelji akrobacija i neobičnih vještina moći će uživati u nastupu Anastasije Mazur, koja je u posljednjoj audicijskoj epizodi izazvala veliku pažnju savijanjem tijela u naizgled nemogućim položajima, ali i u nastupu cirkuskog performera Emilija Alcantare.

Plesno-akrobatsku točku izvest će Marwen Torkhani iz Tunisa. U prvoj studijskoj emisiji nastupit će i Azra Grljević koja svoju zavodljivu energiju oslobađa orijentalnim plesom. Bit će tu i plesni dvojac Matija i Fran, a vratit će se i mentalist Antonijo Mitar.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});