fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Propali hrvatski političar iz Šuice Ivić Pašalić oženio sina!

Autor: Gloria.hr

ZAGREB - Zagrebački poduzetnik i nekoć jedan od najmoćnijih hrvatskih političara Ivić Pašalić oženio je najstarijeg sina Domagoja, a na svadbenom je tulumu tristo gostiju iz cijelog svijeta uživalo u hitovima domaćih estradnih zvijezda. S Glorijom je podijelio intimne fotografije ceremonije.

Bio je to veseli tulum do jutra za 300 ljudi. Ne sjećam se kad smo se zadnji put supruga Ksenija i ja tako naplesali kao na vjenčanju našeg sina Domagoja i njegove Anje – kaže dr. Ivić Pašalić (58), zagrebački poduzetnik, nekoć poznat kao jedan od najmoćnijih političara u Hrvatskoj.

Na nedavno održanom vjenčanju magistra korporativnih financija Domagoja Pašalića (28) i pravnice Anje Šuković (28) u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama okupili su se uzvanici iz čak dvadesetak zemalja – jer su se mladenci upoznali prije pet godina tijekom studija u Milanu. Među njima su, uz roditelje, bili Domagojev brat Dominik (29), diplomirani ekonomist koji živi u San Franciscu, i sestra Marija (19) te mladenkina obitelj: otac Milija Šuković, stomatolog i direktor Poliklinike Ars Medica u Podgorici, majka Tanja, pravnica, brat Filip (23), stomatolog, i sestra Maša (18).

Mladenka je blistala u vjenčanici američke dizajnerice Monique Lhuillier, a Ave Mariju u crkvi otpjevala je njezina prijateljica iz rodne Podgorice, operna pjevačica Tamara Rađenović. Pratili su je violončelistica Ana Rucner i orguljaš Tomislav Habulin. Na slavlju, koje se nastavilo u zagrebačkom hotelu Westin, uzvanike je zabavljao Joško Čagalj Jole, a gošća iznenađenja bila je splitska pjevačica Jelena Rozga. Mikrofona se u jednom trenutku uhvatio i obiteljski prijatelj, glazbenik Tonči Huljić, čiji je sin Ivan bio vjenčani kum Domagoju.

Uzvanici su uživali u salati od hobotnice, punjenim telećim prsima s listovima špinata, purećim jastučićima punjenim mozzarellom i ovijenim pancetom, nabujku od šparoga… A uz dobru hranu i pjesmu slavilo se do pola sedam ujutro.

Autor: Gloria.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});