fbpx

Proslavljena hrvatska glumica Mia Begović gostuje u HNK Mostar

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - S monodramom "Sve što sam prešutjela" proslavljena hrvatska glumica Mia Begović gostuje u Hrvatskom narodnom kazalištu u Mostaru, u utorak (15.1.) i srijedu (16.1.). Obje izvedbe počinju u 20 sati.

Pričajući o svojoj prošlosti i svojem životu, Mia se u monodrami dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti s glavnom junakinjom u mnogim aspektima.

“Sve što sam prešutjela” samoironična je monodrama, beskrajno duhovita, optimistična unatoč svemu i usprkos svima. Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena, i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Cijena ulaznice 10 KM. Za umirovljenike, studente i učenike 5 KM. Besplatni studentski vaučeri za ovu predstavu ne vrijede. Ulaznice je moguće rezervirati na broj 063/019 019 ili slanjem poruke preko Facebook stranice HNK Mostar.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI