fbpx
Foto: Instagram

RIJEŠILA PROBLEM KOJI VUČE GODINAMA! Prelijepa Džejla u izdanju u kakvom je do sada nismo vidjeli

Autor: Dnevno.ba

Mlada bosanskohercegovačka zvijezda Džejla Ramović navikla je obožavatelje na uvijek besprijekorna izdanja koja s njima dijeli na svojim društvenim mrežama, a sada se javila i u jednom u kojem je ne možemo često vidjeti.

Džejla je otkrila da je riješila svoj dugogodišnji problem s koljenom, a koji je do sada “prikrivala” fizikalnim terapijama.

“Riješila sam problem koji vučem već godinama unazad. Operacija koljena – done. Živa sam, zdrava i oporavak napreduje sjajno. Sljedeće godine Survivor”, napisala je mlada pjevačica s ortozom na nozi, ali i osmijehom koji rijetko skida s lica.
Ispod su se nizali komentari za brz oporavak, a jedan od njih uputio joj je i režiser Haris Dubica.

“Brz oporavak. Konačno se može snimiti spot kako trčiš”, našalio se on.

Džejla je, podsjećamo, uoči finala takmičenja “Neki novi klinci” pretrpjela ozbiljnu povredu koljena, a tada je čak nastupila i s gipsom. Iako je sve do sada odgađala operaciju te išla na fizikalne terapije koje su njeno koljeno održavali u funkciji, sada je sanirala problem.

Iako se mlada pjevačica našalila vezano za učešće u popularnom takmičenju, neki su se u komentarima izjasnili što bi ih još više od toga obradovalo.

“Sljedeće godine ALBUM s 10 pjesama i 10 spotova ima da snimaš! Kakav Survivor”, poručio joj je jedan obožavatelj.

Džejla se, inače, posvetila obrazovanju, a već nekoliko mjeseci živi u Barceloni gdje i studira, prenosi Klix.ba.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI