fbpx

S 11 godina je počela piti i drogirati se, otac joj je bio nasilnik, a majka ju je pokušala strpati u ludnicu! No, danas je jedna od najuspješnijih glumica u Hollywoodu!

Autor: dnevno.ba

45-godišnja glumica Drew Barrymore nije baš imala sreće u ljubavi. Iza sebe ima već tri propala braka, a niti jedan od njih nije trajao dugo. 1994. se udala za filmskog producenta Jeremyja Thomasa, no brak se raspao već iduće godine. 2001. se udala za komičara Toma Greena, no i taj brak se raspao nakon godinu dana. 2012. se udala za glumca Willa Kopelmana, ali brak je potrajao samo četiri godine. Sada je, kako piše entertaintimes.com, napokon progovorila o razvodu od zadnjeg supruga, ali i o nekim drugim životnim borbama u prošlosti.

Drew je tako otkrila da je teško podnijela razdvajanje od Willa, a premda je simbol simpatične, pristupačne i drage holivudske zvijezde,  ovoj glumici nisu nepoznati okršaji u u obliku pravnih borbi, razvoda, pa čak i dijeljenja imovine. No, najveći problem nakon razvoda s Willom, za Drew nije bila njihova brakorazvodna parnica, već život njezinih dviju kćeri kojima je htjela osigurati odrastanje obilježeno ljubavlju i podrškom, pogotovo zato što Drew nije imala sretno djetinjstvo te  u najmanju ruku ima problematičnu prošlost. Iako je slavu postigla još kao dijete ulogom u filmu E.T., to ju nije spasilo od odrastanja u nasilnom okruženju. Njezin otac, glumac John Drew Barrymore bio je teški alkoholičar te je bio izuzetno nasilan, dok je njezina majka Jaid Barrymore također bila sklona neodgovornom ponašanju i nije puno marila za Drew te ju je čak pokušala strpati u instituciju za duševno bolesne osobe. Stoga ne čudi da je Drew već s 11 godina sama počela piti, s 12 je već bila ovisna o drogama, s 13 je pokušala suicid te je hospitalizirana, a 14 se doslovno i sasvim legalno razvela od svojih roditelja. Zbog njezinog ponašanja, već su ju u tim godinama nazvali ‘zločestim djetetom Hollywooda’, no gledajući na njezinu prošlost, drugačija nije mogla ni postati. Ipak, Drew nije dala da ju sve ovo pokopa te je nastavila gurati svoju glumačku karijeru, koja evo sad traje već gotovo četiri desetljeća, a to nije mala stvar za Hollywood u kojem su pravila igre nemilosrdna i u kojem se uvijek morate boriti za uloge i prestiž.

Upravo zbog svega ovog, jako se brinula kako će se njezina prošlost odraziti na njezinu djecu i hoće li im uspjeti pružiti dovoljno ljubavi i zdravog kućnog okruženja, pogotovo zato što ju je zadnji ljubavni neuspjeh stvarno slomio. Oduvijek je sanjala o savršenoj obitelji i kada  to ni s Willom nije ostvarila, doživjela je taj rastanak uistinu tragičnim. Zato se s Willom dogovorila da će ravnopravno sudjelovati u odgoju njihove djece, bez obzira na to što su joj trebale godine da se oporavi od razvoda s njim, jer nije htjela da njezine djevojčice odrastaju bez roditelja, kao što je ona odrastala.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI