fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

SAJAM TURIZMA PANNOS: U Tuzli će se praviti adrenalin park

Autor: Dnevno.ba

TUZLA - U Tuzli će se od 20-22. ožujka 2019. godine održati 1. Međunarodni sajam privrede i turizma PANNOS 2019.

Kako su nam rekli organizatori, Udruženje Zmajevo srce, fokus će biti na turizmu kao brzo rastućoj grani privrede.

“Jako mnogo aktivnosti će biti na samom sajmu, te pozivamo građane Tuzle, kantona i regije da nas posjete u Univerzitetskoj dvorani u ova tri dana. U sklopu promocije za našeg klijenta KAFA EMINA pravimo najveći skup osoba s imenom Emina gdje već imamo više od 300 prijavljenih a vjerujem da će ih biti i više a za svaku smo osigurali prigodan poklon. Najsretnije među njima ćemo nagraditi i vikend aranžmanima. Bit će ovo jedno lijepo druženje i posjetitelja i izlagača a mi kao dobri domaćini ćemo se potruditi da se svi rado iduće godine vrate u Tuzlu”, ističu iz Zmajevog srca.

Sve Emine koje žele prijaviti svoj dolazak mogu to učiniti putem FB stranice SAJAM PANNOS.

U okviru Sajma obavit će se i ocjena kvalitete proizvoda koju će raditi Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli.

“Radit ćemo i ocjenu gastro ponude ugostiteljskih objekata Tuzle, dok će ocjenu kvaliteta turističkih sadržaja raditi stručni tim sastavljen od predstavnika medija i turističkih djelatnika.Bit će upriličeno i obaranje Guinessovog rekorda u brzom ispijanju kečapa za našeg Klijenta VEGY KEČAP, te brzo kucanje SMS-a koje će sponozirirati HUSTEL ŠOP. Osiguralismo vrijedne novčane nagrade za obaranje rekorda a prijaviti se također možete preko FB stranice SAJAM PANNOS”, navode organizatori spomenutog događaja.

Potencijalnim investitorima i sponzorima će biti prezentiran i adrenalin park koji bi sa gradnjom trebao početi tijekom ljeta 2019. godine i nalazit će se u užem centru Tuzle koji će sadržavati i školu jahanja, školu skijanja i niz drugih sadržaja koji će doprinijeti tome da adrenalin park bude aktivan tijekom čitave godine.

Partneri u adrenalin parku možete postati već za 10.000 KM.

Također, posjetiteljima i svim zainteresiranim će biti prezentirana i mogućnost kupovine stanova u Turskoj (Alanya) koji se kreću već od 60.000 KM a za što će se pobrinuti kompanija DOM U TURSKOJ

Svi oni koji žele uzeti učešće na 1. Međunadnom sajmu PANNOS u Tuzli mogu se prijaviti putem maila [email protected] ili putem telefona 062 010 943, također ističu Organizatori.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});