fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Salma Hayek se obrušila na tvrdnje da se udala zbog novaca! Evo što ima za reći o svom suprugu milijarderu!

Autor: dnevno.ba

54-godišnja glumica Salma Hayek napokon se otvorila na temu svog braka s 58-godišnjim suprugom, poduzetnikom François-Henri Pinaultom, koji je izvršni direktor luksuzne modne grupe Kering i predsjednik holdinga Groupe Artémis.

Tako je u ponedjeljak u epizodi podcasta Armchair Expert objasnila kako ju je Pinault učinio “puno boljom osobom”.

“Mogu li reći nešto o vašem suprugu, stvarno brzo? Kakav j***** simpatičan, zabavan, darežljiv, drag topao momak. I još je super seksi”, rekao je glumici voditelj Dax Shepard. Dodao je: “Bit ću iskren, nisam znao tko je on, samo sam čuo ili možda pročitao da ste se udali za stvarno bogatog tipa. Možda se zato i udala za njega, pomislio sam”.

Hayek je odgovorila: “Znate stvar je u tome što na fotografijama ne možete vidjeti čaroliju u njemu. Napravio je od mene da postanem puno bolja osoba i rastem na tako dobar, zdrav način…I, znate, kad sam se udala za njega, svi su govorili: Oh, to je dogovoreni brak, ona se udala za njega zbog novca.  Ja sam razmišljala na način: Da, kako god, kučko. Misli što želiš. Petnaest godina zajedno, a i dalje smo snažni u ljubavi. Ali ja se ni ne uvrijedim, samo kažem: Da, kako god”.

Hayek je nastavila: “Dotičemo se vrlo zanimljivog razgovora. Postoji diskriminacija i prema bogatim muškarcima. Odmah pomislite da samo zato što je netko bogat,  nije dobra osoba,  da je materijalist, da je netko tko ne nema vrijednosti, da je netko tko je glup ili tko to ne zaslužuje, ili da je došao na novca na pogrešan način, postoje sva ta uvjerenja i čula sam ih, usput budi rečeno.”

Glumica je također obranila lik svog supruga rekavši:  “Moj muškarac, uvijek završi posao, koliko god bilo teško, i vjerujte mi da ima puno obaveza, a svejedno ima velik osmijeh na licu, sretan je što je kod kuće, sretan je kada vidi djecu i mene i  nasmije nas. Kada idemo na odmor, potpuno se isključi i u ovom je trenutku.  Kada ljudi pričaju loše o njemu, to nije samo uvreda za mene. Nisam samo ja ona kojoj se sudi. Oni ne mogu početi zamišljati kakva je radost to ljudsko biće”.

Glumica i njezin suprug milijarder vjenčali su se na Valentinovo 2009. u Parizu. Hayek i Pinault roditelji su 12-godišnjoj kćeri Valentini.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});