Samo su dvije opcije za mjesto vjenčanja Rade Manojlović i Harisa Berkovića

Autor: Dnevni avaz

BEOGRAD - Atraktivna pjevačica Rada Manojlović i njen devet godina mlađi kolega Haris Berković odlučili su se vjenčati, ali tajno, bez pompe i medija. Budući supružnici su riješili da se jedno drugom zavjetuju na vječnu ljubav na egzotičnoj destinaciji, ali još se premišljaju hoće li to biti Maldivi ili Bora Bora.

“Rada i Haris su konačno prevazišli, što bi se reklo, sve dječije bolesti. Njihova ljubav je nakon mnogo burnih svađa, nesporazuma i prepirki konačno stabilna i čvrsta, pa su zato i riješili da je ozvaniče. Međutim, to zasad kriju od javnosti jer ne žele da se nešto izjalovi. Tu vijest nisu čak priopćili ni članovima porodice, nego za nju zna samo nekoliko bliskih prijatelja. Oboje su imali turbulentan period jer pjevačicu nije prihvatio Berkovićev otac, ali i tu je sada sve u najboljem redu” – priča izvor koji je dobro upućen u njihov ljubavni odnos.

On kaže da su oboje presretni i da jedva čekaju postati muž i žena.

“Rada je prethodnih mjeseci radila punom parom po cijeloj Europi, a i Haris je imao dosta posla po Bosni. Slobodno vrijeme su koristili da bi bili zajedno i sada planiraju vjenčanje. Vjerujte da su oboje baš uzbuđeni i da jedva čekaju postati muž i žena. Rada je oduvijek željela da se uda u bijeloj vjenčanici i na plaži i sada će joj se to i ostvariti. Oni su već dobili ponude u vezi s kompletnom organizacijom najvažnijeg dana i na Maldivima i na Bori Bori i ostalo je samo da se odluče gdje će uživati i da se vrate kao bračni par na Balkan” – zaključuje izvor blizak budućim mladencima.

Autor: Dnevni avaz

ZADNJE VIJESTI