fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA: Gdje je za vrijeme nasilnih prosvjeda bila Melania Trump? Ovo je šokiralo sve

Autor: dnevno.ba

Dok je tisuće prosvjednika u srijedu pohrlilo u zgradu Kongresa kako bi spriječili potvrdu pobjede novoizabranog predsjednika Joe Bidena, prva dama Melania Trump u Bijeloj kući je organizirala foto session.

Oprema za profesionalno osvjetljenje nazirala se kroz prozore.

“Fotografiralo se tepihe i druge predmete u Istočnom krilu predsjedničke rezidencije”, povjerio je za CNN izvor blizak prvoj dami.

Melania, kako je CNN ranije izvještavao, već je izrazila namjeru da napiše knjižicu o dekorativnim predmetima koje je prikupila i restaurirala u Bijeloj kući. Stoga je pomno nadgledala čitavo snimanje.

Samo nekoliko ulica dalje, prosvjednici su preplavili Kapitol i razbijali prostorije Kongresa, dodatno potpireni izjavama njezinog supruga, predsjednika na odlasku Donalda Trumpa. Čitavo to vrijeme Melania se koncentrirala na fotografiranje, a o nasilnim incidentima nije se oglasila na društvenim mrežama. Kako navodi izvor, jednostavno se distancirala od čitave situacije. Mediji pišu, Donald i prva dama još uvijek imaju blizak odnos, navodima o njegovim aferama unatoč. Ona je često bila prva osoba koja bi s njim podijelila stavove u događanjima u zemlji i inozemstvu. Iako ga je podržavala u tvrdnjama da izbori nisu bili potpuno pošteni, često je znala javno izraziti neslaganje s njime. No, ovaj put odlučila je ostati po strani

CNN je nekoliko puta pokušao kontaktirati Melaniju Trump kako bi saznali njezine stavove po pitanju nasilnih prosvjeda, no na upite nisu dobili odgovor.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});