PIXSELL

SEVERINA OPET U PROBLEMIMA Prijeti joj još jedna ovrha

Autor: dnevno.ba

Popularna pjevačica Severina Kojić izgubila je još jedan sudski spor protiv bivšeg izvanbračnog partnera, srpskog biznismena Milana Popovića.

Naime, kako neslužbeno doznaje 24 sata, Županijski sud u Puli je sredinom lipnja ove godine odbio Severininu žalbu i potvrdio rješenje o ovrsi Općinskoga građanskog suda u Zagrebu.

Riječ je o privremenoj mjeri kojom je sud naložio Severini da preda hrvatsku putovnicu maloljetnog sina ocu djeteta. U istoj odluci stoji da ako pjevačica ne postupi po rješenju, Popoviću mora platiti 1000 kuna za svaki dan zakašnjenja. Budući da rješenje postaje izvršno od dana kad ga je Severina zaprimila, nesumnjivo je riječ o tisućama kuna.

Nije to prva kazna koju bi Severina trebala platiti jer nije postupila po sudskoj odluci. Naime, sredinom lipnja zagrebački sud izrekao je splitskoj pjevačici novčanu kaznu u iznosu od 5000 kuna jer se oglušila o sudsku zabranu i nastavila objavljivati fotografije sina na svom Instagram profilu. Fotografije je kasnije uklonila, a sud ju je upozorio da će sljedeći put kazna biti 10.000 kuna ako nastavi objavljivati fotografije dječaka na društvenoj mreži.

Podsjetimo, Severina i Popović još se spore na sudu kod kojeg će roditelja dijete živjeti. Zagrebački sud je lani u studenom donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima, no Severina se na nju žalila, a splitski sud još nije riješio njezinu žalbu, piše 24 sata.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI