fbpx

SIN MARINE TUCAKOVIĆ SE OGLASIO O NJEZINIM DUŽNICIMA: ‘Red je da se oglasim u sitne sate…’

Autor: dnevno.ba

Milan Laća Radulović je na Twitteru progovorio o medijskim napisima da je njegova majka imala bilježnicu s popisom dužnika.

Hitmejkerica Marina Tucaković nedavno je preminula nakon duge i teške bolesti, a nakon njezine smrti počelo se pisati o glazbenicama koji su joj navodno ostali dužni nakon što im je napisala hitove. Sada se o svemu na Twitteru oglasio njezin sin Milan Laća Radulović.

Red je da se oglasim u sitne sate. Sve što ste ovih dana čitali po medijima, a u vezi s mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas inače ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom – bilježnicom dugova ili pak ikebanom. Estrada Vendetta no me interesa’, napisao je.

Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što je na našim prostorima kao kazna za sve one po ‘kojima se ništa neće zvati’. U prijevodu – pamtite je po pjesmama njenim‘, dodao je.

Podsjetimo, srpski mediji su pisali kako su Marini glazbenici dugovali preko 90 tisuća eura (oko 675.000 kuna) te da je ona sve dugove zapisala u bilježnicu, piše Story.hr.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI