fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Širokobriježanin na Supertalentu izveo svoju najbolju autorsku pjesmu

Autor: Dnevno.ba

Žiriju i publici predstavio se s još jednom svojom autorskom pjesmom ”Pokaži”, a ovoga puta u pratnji je sa sobom imao cijeli bend, prenosi Jabuka.tv.

Širokobriježanin Kristijan Penavić (21) nastupio je u drugom polufinalu hrvatskog Supertalenta.

Žiriju i publici predstavio se s još jednom svojom autorskom pjesmom ”Pokaži”, a ovoga puta u pratnji je sa sobom imao cijeli bend, prenosi Jabuka.tv.

Njegov talent nisu samo pjesme u kojima iskreno govori o svojim emocijama već i energija koju samouvjereno nosi na pozornice. U polufinalnom nastupu pokazao je svoju drugu stranu. Kakva energija! Izveo je svoju najbolju autorsku pjesmu i pokazao drugačiju stranu svog talenta, navodi službena web stranica emisije.

Članica žirija Martina Tomčić rekla mu je da je bio bolji na audiciji dok je Maja Šuput kazala da je sada 100 puta bolji nego na audiciji.

Pitali su ga i za djevojku Jovanu iz Prijedora kojoj je posvetio jednu od svojih pjesama, ali Kristijan im je otkrio da se nisu još upoznali iako je trebala doći na snimanje polufinalne emisije Supertalenta, no nije mogla zbog osobnih razloga.

Video pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, Kristijan je oduševio žiri svojim nastupom na audiciji Supertalenta 17. listopada.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});