fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

SJAJAN TALENT: Džejli Ramović predviđaju pobjedu u “Zvezdama Granda”

Autor: Expresstabloid.ba

BEOGRAD - Pobjednica “Nekih novih klinaca,” mlada i talentirana Džejla Ramović ponovo je oduševila i to u poznatom natjecanju “Zvezde Granda”. Iako ima samo 16 godina, Džejla se natječe s mnogo starijim i iskusnijim pjevačima, ali bez obzira na te činjenice, osvojila je nastupom svih šest glasova od žirija.

“Hvala svima na pozitivnim komentarima, porukama i velikoj podršci. Sretna sam što ću imati priliku puno toga naučiti i družiti se s najboljom i meni najdražom Marijom Šerifović” – napisala je Džejla na Instagramu.

Podsjećamo, upravo Mariju Šerifović je odabrala kao mentora s kojim će raditi tijekom natjecanja, a zbog toga joj već predviđaju pobjedu.

“Ti si djevojko pobijedila i na “Zvezdama Granda”! Mariji će da bude zadovoljstvo raditi s tobom:) Ti imaš sve… anđeoski glas i ljepotu. Ostani tako prefinjena. Ne daj se grandovskom šablonu jer si posebna”.

“Bila si sjajna i više od toga. Mislim da si za mnoge već pobjednica. Fantastično si prenijela svaku emociju kroz pjesme i tom tvojom energijom. Bilo je prekrasno gledati kako su svi euforično treperili od tvoje izvedbe. Svaka čast! Imaš najboljeg mentora i zasigurno jednu prekrasnu karijeru. Bravo!”

“Zaslužila si to bona, a i pokazala si im tamo ko je najbolji i kako se pjeva… a i zna se ko će biti Marijin nasljednik” – samo su neki od komentara na njenu izvedbu.

Autor: Expresstabloid.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});