fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

SKANDAL U SUSJEDSTVU “Moj bivši muž je izopačen, vjerujem da je zlostavljao kćer Divca”

Autor: Dnevno.ba

Veliki skandal trese javnu scenu u susjedstvu od kada su procurile poruke bivšeg nogometaša Niše Saveljića upućene kćeri njegovog prijatelja Vlade Divca, Petri.
Podsjetimo, Niša Saveljić je poslao poruke nedvosmislenog sadržaja Divčevoj kćeri Petri, koja je sve to rekla svome ocu, a sve je završilo ekscesom u jednom restoranu kada je Vlade napao Saveljića, prenosi Dnevnik.ba.

Nakon svega sada se oglasila i bivša žena Niše Saveljića, Dijana, koja je oštro napala bivšeg supruga i izjavila neke neugodne stvari.

“Moj bivši muž Niša je izopačen, vjerujem da je zlostavljao kćer Vlada Divca”, prenose srpski mediji izjavu bivše supruge Dijane.

“Da je obrnuta situacija, da je to netko napravio mojoj kćeri, ja bih ga odrobijala! Priča ne bi stigla u novine, već bi bio mrtav”, rekla je bivša gospođa Saveljić, i naglasila kako se njihov sin Nikolas i Petra i dalje druže.

“Grozno se osjećam, prije svega zbog djece, jer ne želim da itko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje s Petrom, dobri su prijatelji. Zvao ju je i ispričao joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Djeca ne mogu biti odgovorna za postupke roditelja”, dodala je Dijana, čiji je sin dobio poziv u američku vaterpolo reprezentaciju.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});