fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Slavna glumica sve šokirala izgledom, a onda izjavom: ‘Presretna sam što me suprug varao!’ Prevarene žene izvan sebe! ‘To ostavlja ožiljke’

Autor: dnevno.ba

Glumica Jennifer Garner ovih je dana na tapeti medija i fanova iz više razloga. Prvo su ju paparazzi uhvatili u sivom kupaćem kostimu u kojem se dobro vidi da je ova 48-godišnjakinja daleko od ideala kakav se nameće u Hollywoodu. Naime, ne samo da ima trbuščić, već su joj i noge pune celulita. I premda je ovo zgrozilo mnoge, Jennifer se ne osvrće na poprilično okrutne komentare koje je zaradila na društvenim mrežama nakon pojavljivanja u nesretnom kupaćem kostimu. Uostalom, već je i prije otvoreno rekla kako ju osuđivanja od kukavica koje se kriju iza lažnih profila na društvenim mrežama, kako bi mogli ‘pljuvati’ i po običnim smrtnicima i po slavnima, ne diraju i da voli svoje tijelo i godine bez obzira na sve.

Sada je pak šokirala javnost svojom izjavom da ne žali za tim što ju je, sada bivši suprug Ben Affleck, varao. Podsjetimo, Jennifer je prvo bila u braku s glumcem Scottom Foleyjem koji je našoj publici najpoznatiji iz serije ‘Felicity’i to od 2000. do 2004., a potom je bila u braku s Benom od 2005. do 2018. I premda se posljednji brak činio savršenim, pogotovo zato jer su Ben i Jen zaista bili lijep par, a o tome da su za holivudske standarde imali itekako dug brak, cijela je priča okrutno završila. Naime, Ben je Jen prevario s dadiljom njihove djece, a uz to je imao velike probleme s ovisnošću o alkoholu i kockanju.

Jenniferina izjava tim je šokantnija iz razloga što Jen jako ljubomorno čuva svoju intimu i gotovo nikad ne otkriva detalje svog ljubavnog života, a sada je mrtva hladna izjavila da je presretna što ju je Ben varao. Iako su novinari, a potom i fanovi bili šokirani kada su ovo čuli, Jen je sve lijepo objasnila. Naime, rekla je kako je presretna zbog načina na koji se cijela situacija odvila jer ju je to učinilo snažnijom osobom. Naravno, ono što joj je Ben učinio jako ju povrijedilo, no nakon traume koju joj je Ben priuštio, napokon je naučila koliko vrijedi, ali i to da je krajnje vrijeme da počne sebe stavljati na prvo mjesto. Tad je također shvatila da je njihov odnos u nekom trenu postao navika i da ne smijemo biti robovi navika jer je to izuzetno štetno po nas. Također je izjavila da Benova prevara nije bila jedini razlog njihove rastave te da ju je odnos s Benom, koliko god grubo završio, mnogo naučio o životu. Uostalom, i prije afere s dadiljom, već su živjeli odvojeno te su shvaćali da njihova veza polagano odumire. Dodala je i kako nikad ne bi vratila vrijeme unazad i promijenila ono što se dogodilo te da bi opet proživjela isto s Benom.

Ovo se može činiti suludim nekom tko je prošao isto jer dobro znamo da toksični odnosi ostavljaju dugotrajne emocionalne, psihičke pa i fizičke ožiljke, što je i bio jedan od komentara na društvenim mrežama, no izgleda da je Jennifer, upravo to što joj je Ben učinio, pokazalo da je snažnija nego ikad te da je zapravo na pravom putu da postane najbolja verzija sebe.

Podsjetimo, Jennifer i Ben upoznali su se na snimanju filma ‘Daredevil’ 2003., a u braka su dobili troje djece: 14-godišnju Violet, 11-godišnju Serafhine te osmogodišnjeg Samuela koje i dalje zajednički odgajaju. No, da je i Ben krenuo dalje svjedoče brojne paparazzi fotografije na kojim izgleda iznimno prisno sa svojom novom djevojkom, glumicom Anom de Armas.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});