fbpx

SLUŽBENO JE! Meghan Markle čeka drugu bebu, ali ima još veće planove! ‘Spasit ću SAD od građanskog rata’

Autor: dnevno.ba

Već se mjesecima nagađa da Meghan Markle i princ Harry čekaju drugo dijete, a sada je ova informacija i službeno potvrđena, bar ako je vjerovati ženskom modnom časopisu In Style. Naime, Meghan je sretnu povijest podijelila s najbližim prijateljima, a netko od njih je ovo otkrio spomenutom mediju. Glumica navodno već uči jednogodišnjeg Archieja kako izgovoriti riječ ‘beba’, a premda ni maleni Archie ni njegovi roditelji još ne znaju kojeg će spola biti beba, Meghan i Harry žele da to bude djevojčica, iako će biti sretni i ako bude dječak.

Ove informacije idu u prilog činjenici da Meghan već neko vrijeme ne izlazi iz kuće, a premda su mnogi pisali kako je razlog tome psihički slom i postporođajna depresija koje je glumica doživjela, izgleda da je Meghanina odluka da se krije unutar njezinog i Harryjevog doma u Los Angelesu ipak sretnije prirode.

Premda je Meghanina glumačka karijera neslavno propala izgleda da će se Meghan ipak ostvariti na drugačiji način. Podsjetimo, osim kao majka, planira se ostvariti i kao političarka pa u konačnici i predsjednica SAD-a, a na potonjem je već počela raditi. Tako je nedavno održala govor protiv rasizma povodom ubojstva Georgea Floyda, nakon kojeg je  zaljučila da će upravo ona spasiti  SAD od građanskog rata i krize koja je uslijedila nakon pandemije koronavirusa i ubojstva spomenutog Afroamerikanca. ‘Moja uloga kao liderice  važnija je nego ikada prije. Želim biti glas promjene. To je moja misija’ navodno je Meghan rekla Oprah Winfrey.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI