fbpx
Foto: Instagram

ŠOKANTNA VIJEST: Preminuo Vidoje Ristović, suprug hrvatske voditeljice Nikoline Ristović

Autor: Dnevno.ba

Vidoje Ristović, srpski povjesničar umjetnosti i suprug popularne hrvatske voditeljice Nikoline Ristović, umro je u subotu poslije ponoći.

Nikolina je vijesti potvrdila za srpski portal Nova.rs, koji piše da je hitna pomoć iza pomoći intervenirala u njihovu domu i potvrdila smrt.

Ristović je srpski povjesničar umjetnosti rođen 25. srpnja 1978. godine u Beogradu. S hrvatskom voditeljicom Nikolinom Ristović u braku je bio od 2013. godine, a u prosincu 2014. dobili su kćer Unu Sofiju. Ristović iz prvog braka ima i kćer Mateu.

Vidoje Ristović je u Beogradu završio osnovnu i srednju školu te stekao diplomu povjesničara umjetnosti. Od rane se mladosti bavio kolekcionarstvom, a njegova obitelj najbogatija je kolekcionarska obitelj u Srbiji. Kao strastveni kolekcionar i poznavatelj umjetnina, Ristović je za života skupio komade koji vrijede milijune.

Vidoje i Nikolina prvi put su se sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji simpatija. Svoju vezu su otkrili u rujnu 2012. godine, kada su ih novinari “ulovili” na jednom beogradskom splavu, a godinu dana kasnije vjenčali su se u Monte Carlu.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI