fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Šokantni detalji smrti srpske youtuberice: Oglasila se njena majka

Autor: Dnevno.ba

Srbijanska youtuberica Kika Đukić umrla je u prosincu prošle godine, a njena majka Nataša sada je snimila video u kojem je iznijela nepoznate detalje vezane za kobnu noć, ali i brojne okolnosti nakon Kikine smrti.

„Taj dan me pitala mogu li joj platiti kiriju za stan jer ju je dečko izbacio iz ravnoteže i ne bi mogla raditi neko vrijeme, bio joj je potreban odmor. Naravno da sam pristala. Dodala je da danima loše spava i da se ne ljutim ako ne dođe u 18 sati povodom proslave mog rođendana sutradan. Moj rođendan ne bi ni za što na svijetu propustila“, započela je Kikina majka pa nastavila:

„Cijeli sljedeći dan sam joj slala poruke. Oko 12 me je pozvala Kikina prijateljica da mi čestita rođendan i od minimum pola sata razgovora ona je sve vrijeme pljuvala po Kikinom dečku. Dečko je bio upao u njen stan pa joj je obrisao Instagram. Ja sam to već znala jer Kika ništa nije krila od mene. Rekla sam im da su oboje psihijatrijski slučajevi i da bi se trebali razići. Pozvala sam je da dođe na rođendan kad i drugi, rekavši da će Kika doći kasnije. Oko 17 sati mi je javila da ne dolazi jer mora čekati novi covid test, a ono što je meni bilo čudno je to što ga ranije nije ni spomenula. Par minuta prije21 sata njena drugarica mi je poslala poruku da ide kod Kike. Kada sam vidjela da je prošlo vrijeme napisala sam joj poruku, na šta mi je ona odgovorila da stiže kog Kike i da se parkira. Deset minuta kasnije mi kaže da Kiki ide pjena na usta. Hitna pomoć je odmah došla, i ja s prijateljicom taksijem. Stigle smo za deset minuta. Liječnica je rekla da Kika nije živa. Htjela sam ih sve pobacati s drugog kata. Pored nje sam bila 45 minuta dok nije došao inspektor. Bio mi je nelogičan položaj u kojem je bila, htjela sam da skinu snimak, a inspektor mi je rekao da nema videonadzora.“

“Kikina drugarica je imala ključeve od stana koje nam je tek kasnije vratila. Njena prijateljica nam je prvo rekla da ne zna šifru Kikinog Instagrama pa nam je tek poslije četiri mjeseca dala, kad je obrisala sve poruke. Moja druga kćer je primijetila da je mnogo poruka obrisano kad smo dobili šifru. To je značilo da je Kikina prijateljica čekala da vidi da su sve poruke obrisane pa nam je tek onda dala tu šifru. Naručivala je hranu prije nego što se ubila, bi li to netko radio da se htio ubiti?”, rekla je majka youtuberice i dodala:

“Pakao je počeo kada sam čula da je stan otpečaćen. Pozvala sam inspektora, a on mi je rekao da će me pozvati za par minuta. Njenoj prijateljici su javili da je stan otpečaćen i zatražili šifru od stana. Tada sam saznala od upravnice zgrade da postoji videonadzor, ali je rekla da mi ne smije dati snimku, kazala je ona, pa dodala:

“Netko je upao na njen YouTube profil 7. prosinca, a 9. je objavljen video o njenoj smrti. Kao da je netko čekao da umre pa da to objavi. Kćer Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tijela, ispod Kikinog oka vidjela masnicu, kao da ju je netko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Prijateljica mi ni u jednom trenutku nije rekla da je Kiki loše. Ono što me je šokiralo, na saslušanju je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da se Kika dva puta pokušala ubiti, što nije istina”, ispričala je Kikina majka pa nastavila:

“Što se tiče skakanja s mosta, jedino kad je Kika skočila s mosta je u videu. To što su objavili da je dva puta skočila s mosta je čista laž. Istina je sljedeća – u jednoj od milijun svađi s dečkom je rekla da će baciti s mosta i preko dva sata ga je čekala. Kao epilog tog cirkusa on ju je odveo u Lazu, al’ je tamo odmah rekla da se ne bi ubila, nego je samo htjela da dođe do nje. Kika je bila veliki manipulator kad je ljubav u pitanju i veoma sebična. Nikad se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, ja niti hoću, niti mogu. Mojoj kćeri se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla napisati to pismo već netko drugi”, zaključila je Kikina majka.

Podsjetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu nakon detaljnih provjera utvrdilo da nema mjesta pokretanju kaznenog postupka protiv bilo koga, za bilo koje kazneno djelo, u vezi s okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kristine Đurić 8. prosinca 2021. godine. Odluka je donijeta nakon razmatranja obdukcijskog zapisnika iz kojeg proizlazi da je uzrok smrti kombinirano trovanje opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam. Također, nadležni su pri donošenju odluke imali u vidu i obavljene razgovore s njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala počiniti samoubojstvo, kao i druge okolnosti i izvršene provjere. Kika je, kako se navodi, neslužbeno dva puta pokušala samoubojstvo skokom s Brankovog mosta. Liječena je u klinici za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarevic u godini kritičnog događaja.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});