fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Spektakularno finale “Zvezde Granda” u četvrtak na Nova BH

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - U četvrtak, 20. lipnja, završava se 13. sezona najgledanijeg showa u regiji "Zvezde Granda", kada će od 16 finalista, biti odabran pobjednik. Gledatelji Nove BH mogu očekivati mnogo iznenađenja na sceni, izvanredne performanse, ali i goste iznenađenja koji će oduševiti sve fanove najpopularnijeg glazbenog programa u Jugoslaviji.

“Ova sezona bila je po mnogo čemu drugačija, a natjecanje je podignuto na jedan viši nivo s mentorima. Upravo zbog takvog načina rada i mnogo kvalitetnih kandidata u svakom timu, odlučili smo da ove sezone u finale ide 16 natjecatelja” – rekao je Saša Popović.

Kandidate će u super finalu ocjenjivati po eurovizijskom sistemu bodovanja više od 30 članova žirija koji će se uključivati telefonskim putem. O pobjedniku odlučuju i gledatelji slanjem SMS poruka iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije.

Mentorica Marija Šerifović uspjela je četiri sudionika odvesti do finala, a oni su Ahmed Orahovčić, Ognen Zdravkovski, Armin Jusufović i Džejla Ramović. Kao i Marija, i pop zvijezda Jelena ima četiri pjevačka aduta za četvrtak, a to su: Milica Čikarić, Katarina Jovanović, Filip Pecovski i Martinijana.

Svi ostali mentori Viki Miljković, Ana Bekuta, Đorđe David i Dragan Stojković u finalu “Zvezda Granda” imat će po dva kandidata. U timu Viki Miljković su predstavnici narodne muzike Stefan Petrović Kosmajac i Benjamin Kličić, dok će se popularni roker Đorđe David boriti za što bolji plasman Milice Atanacković i Darka Kocevskog Darinosa.

Popularni harmonikaš, producent i kompozitor, Dragan Stojković Bosanac u finalu predvodi dva maestralna pjevača, Sanela Smolu i Alema Kadića, a produkcijski žiri u finale ide bez ijednog kandidata, jer je na početku sezone uglavnom birao kandidate koji su dobijali panik taster.

U čijem timu se krije pobjednik “Zvezda Granda” saznat ćemo za dva dana, a gledatelji u Bosni i Hercegovini, finale showa mogu pratiti uživo na Nova BH od 21 sat.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});