fbpx
Foto: Instagram

SRBI SE OBRUŠILI NA VUČIĆA “Nađi nekog da te voli kao što predsjednik Aca voli ovu duksericu”

Autor: Dnevno.ba

Nakon što je izašao novi predizborni spot predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, građane njegove države muči jedna stvar.

Naime, u predizbornom spotu Vučić se pojavljuje u majici s kapuljačom, popularnoj ‘dukserici’, a na šaljivom i satiričnom Instagram profilu pod nazivom “Njeguj mo srbski jezik” osvanuo je kolaž fotografija Aleksandra Vučića na kojima je uvijek u svojoj omiljenoj majici, prenosi Bild.ba.

“Nađi nekog da te voli kao što predsjednik Aca voli ovu duksericu”, napisali su u opisu fotografije, a Srbi se nisu suzdržavali od duhovitih komentara na objavu.

View this post on Instagram

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)

“Ali kako Abercrombie and Fitch kad toga nema kod nas da se kupi, a on nigdje ne putuje”, “Imam samo taj jedan duks, nemam vremena razmišljati o modi i skupoj odjeći… Malo se otrcao po rubovima, ali ga volim… Što ću (tužna violina u pozadini)”, “Njemu je najvažnije da mi budemo dobro obučeni”, “Slikao sve u jednom danu jer njegov dan traje 48 sati”, “Sramota predsjedniče, patriote naš, zar New York na grudima”, “Dukserica mora biti stara, biti stara” – glasili su neki od šaljivih komentara pratitelja.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI