fbpx

Što se dogodilo s licem Toma Cruisea?

Autor: Dnevno.ba

Glumac Tom Cruise zabrinuo je obožavatelje pojavljivanjem na utakmici u San Franciscu. Korisnici Twittera komentirali su kako mu je lice natečeno i pitali su se što se dogodilo glumcu. O njegovom izgledu sad su se oglasili stručnjaci, renosi Index.

Estetska kirurginja Nyla Raya, čiji su pacijenti većinom slavne zvijezde, tvrdi da je Tom pretjerao s estetskim tretmanima.

“Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica”, rekla je za Daily Mail.

S njom se složio i kirurg Ross Perry, koji je naglasio da je promjena Tomova izgleda rezultat kombinacije viška kilograma i učestalih odlazaka na estetske tretmane.

“Tom na svojim posljednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mojem mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali napuhnuto. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao vjeverica. Također se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora”, izjavio je.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI