fbpx

STOMATOLOGINJA IZ BIHAĆA Tko je nova djevojka Zvone Bobana?

Autor: Story

Stomatologinja Marijana Gikić nova je partnerica Zvonimira Bobana.

Kako prenosi stranica mojhrvatskizubar.com, Marijana Gikić rođena je u Bihaću 5. veljače 1988., a maturirala je 2005. na zagrebačkom Zdravstvenom učilištu. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012. godine. Iste godine upisala je poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine, a 2015. započela specijalizaciju iz stomatološke protetike.

Profili na društvenim mrežama su joj zaključani, a u opisu profila na Instagramu stoji da je “specijalist stomatološke protetike i Verina mama”.

33-godišnja stomatologinja i bivši Vatreni snimljeni su zajedno u Bolu na Braču, a Story piše da je Marijana, prema riječima dobro upućenog izvora, već upoznala i dosta članova obitelji Boban.

Podsjećamo, Zvonimir Boban i poznata zagrebačka dizajnerica početkom svibnja potvrdili su da je njihovom braku nakon 28 godina došao kraj, a Leonarda se ubrzo vratila u Zagreb iz Švicarske, gdje je živjela s obitelji četiri godine.

Zvone i Lea vjenčali su se 1993. godine, a 1994. godine napravili su veliku svadbu u Zagrebu. Roditelji su petero djece. Krajem devedesetih posvojili su djevojčicu Mariju, a 2003. godine posvojili su dječaka Gabrijela. Blizance Martu i Rafaela posvojili su 2007. godine, a obiteljsku sreću upotpunilo je rođenje kćeri Ruže 2009. godine.

“Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način”, otkrio je Zvone Boban prije nekoliko mjeseci.

Autor: Story

ZADNJE VIJESTI