fbpx

Stvari koje spriječavaju dobar seks

Autor: Cosmopolitan.hr

Kako nama ženama koncentracija zna vrlo brzo pobjeći, ostati u trenutku zna biti pravi izazov. Otkrijte što to ometa vašu strastvenost i kako se riješiti takvih problema...

Previše obaveza kojima se morate posvetiti

Kada imate podužu listu obaveza, teško se izvući iz zagrljaja stresa i prebaciti se u pravi ugođaj. Da biste razbistrili glavu i put prema zadovoljstvu, usredotočite se na seksi pripreme. Uronite u mirisnu kupku i potom namažite losion po cijelome tijelu. Znamo da će vam se barem jedna stavka s liste pokušati ponovno uvući u glavu. Koncentrirajte se, dišite duboko i otjerajte je. To će vas smiriti i pojačati doživljaj tjelesne bliskosti s partnerom. Milujte mu kožu, uživajte u osjećaju, i to pomaže.

Nedostatak samopouzdanja

Čak i ako ste obično vrlo samouvjereni, ponekad je normalno da osjećate malu nesigurnost zbog svoga tijela. Opsjednuti ste veličinom trbuha u trenutku kada vas obuzima PMS u svoj svojoj snazi ili se pitate želi li on da su vam grudi veće, manje, okruglije… Rješenje je u malim mudrostima. Upotrijebite sredstvo za samotamnjenje, odjenite seksi donje rublje ili neki drugi trik koji pali u vašem slučaju. Zatražite na kraju od njega da predigra traje dulje. Dodiruje li vas i miluje više nego obično, učinit će čudo za vaš ego.

Okruženje u kojem se seksate

Neki su ljudi ultraosjetljivi na okruženje u kojem se nalaze. Potrebno je samo da čujete tihi zvuk TV-a iz sobe pokraj ili da vam je svjetlo prejako u tom trenutku i raspoloženje se ispuhuje zastrašujućom brzinom. Ako ste u tom društvu, potrudite se da vaše ljubavno gnijezdo bude potpuno mirno. Zatvorite prozore, prigušite svjetla ili bolje upalite koju svijeću. Bez dosadnih diverzija iz okruženja uživat ćete u svakoj sekundi.

Autor: Cosmopolitan.hr

ZADNJE VIJESTI