fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Sukob princa Charlesa i brata mu princa Andrewa eskalirat će do fizičkog obračuna ako se kraljica ne umiješa!

Autor: dnevno.ba

Zavada i natjecanje princa Charlesa i princa Andrewa navodno se nastavljaju. Prema National Enquireru, odnos između braće pogoršao se posljednjih mjeseci. Princ Charles navodno misli da je princ Andrew odvratna, šmrcava zmija koja kraljevskoj obitelji nije donijela ništa osim srama. Prijestolonasljednik također smatra da bi princ Andrew trebao biti zauvijek prognan iz kraljevske obitelji. Princ Andrew, s druge strane, navodno misli da je njegov stariji brat lud za vlašću. Vojvoda od Yorka također navodno misli da je princ Charles slabić koji će postati najgori kralj u povijesti kraljevske obitelji.

Zbog ovog su izvori za spomenti tabloid uvjereni da bi princ Charles i princ Andrew mogli ući i u žestok fizički sukob ako nešto ne poduzmu u vezi sa svojim odnosom. National Enquirerov insajder vjeruje da kraljica Elizabeta treba uskočiti između princa Charlesa i princa Andrewa, a premda je kraljičin najdraži sin vojvoda od Yorka, izvor tvrdi da ovaj put ne smije stati na njegovu stranu. Uostalom, čak i kraljica vjeruje da je princ Andrew sramota za kraljevsku obitelj, zbog njegove upletenosti u seks skandal u kojem je glavni akter bio Jeffrey Epstein.

Princ Andrew zna da je izopćenik i da uzrokuje podsmijeh od strane drugih članova obitelji. Zato sada pokušava razgovarati s federalnim istražiteljima kako bi očistio svoje ime u vezi sa skandalom u koji je trenutačno upleten. Ovaj otac dvoje djece navodno vjeruje da će ga, nakon što očisti svoje ime, kraljevska obitelj natrag dočekati raširenih ruku.

U međuvremenu smo saznali da je svađa princa Charlesa i princa Andrewa navodno započela još kad su bili djeca. No, stvari su se pogoršale nakon što je princ Charles izrazio želju za tim da manji broj članova britanske kraljevske obitelji ima istaknute uloge i dužnosti. Ovo nije dobro sjelo vojvodi od Yorka jer je htio imati više utjecaja i moći unutar obitelji. Prema TheTalku, princ Andrew ne misli da bi princ Charles trebao biti kralj i navodno je rekao kraljici kako se osjeća.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});