fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Suprug Duško ipak nije jedini muškarac koji zna kakav madež na svom spolnom organu ima Jelena Karleuša!

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Isplivali novi detalji seks skandala u koji je Jelena Karleuša upletena! ‘To je moj spolni organ’, priznala je!

Seks skandal u koji su upleteni Jelena Karleuša i mlađahni nogometaš Ognjen Vranješ dobio je novi nastavak. Podsjetimo, nedavno je Vranješ za srpski Kurir otkrio svoju stranu priče te je izazvao popriličan šok na čitavom Balkanu. Iako je JK sve ovo vrijeme negirala aferu s Ognjenom, a čak mu je i prijetila smrću, on hrabro tvrdi da su ipak bili u vezi, a nije se libio ni podići sudsku tužbu protiv nje.

Karleuša je pak podigla tužbu protiv srpskih novina Informer jer su objavili njezine gole fotografije koje je, kao i poruke seksualnog sadržaja, razmjenjivala s nogometašem. One su još početkom prošle godine procurile u javnost, ali pjevačica je tvrdila kako se ne nalazi na fotografijama, već kako je riječ o fotomontaži, a nakon intervjua koji je Ognjen dao za Kurir, tvrdila je da je nogometaš opsjednut njome, da je prijetio njezinoj obitelji, da ima izopačen um i da je psihopat.

Sada Karleuša tvrdi da se ipak nalazi na spornim fotografijama i da nije riječ o fotomontaži, ali isto tako tvrdi da su one nastale bez njezinog dopuštenja. Kako prenosi Informer, Karleuša je pod prisegom priznala sljedeće: ‘To su moje fotografije, moje gole grudi i moj spolni organ. Ognjen Vranješ me je tajno snimao’, prenosi Dnevno.hr.

Dakle, pjevačica je između ostalog potvrdila da se na fotografijama uistinu nalazi njezin spolni organ, iako je do sada tvrdila da to nije moguće jer na svojem spolnom organu ima karakterističan madež za koji zna samo njezin suprug Duško Tošić.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});