Suprug Jelene Karleuše ostavio obitelj: ‘Velika je tuga, svaki rastanak s djecom je težak’

Autor: dnevno.ba

Suprug Jelene Karleuše, nogometaš Duško Tošić napustio je svoju obitelj jer je zbog posla morao otputovati u Kinu. Na Instagramu je objavio seriju od tri fotografije koje možete pregledati ako prstom pomičete u desno na objavi niže. Na prvoj možemo vidjeti Duška kako ulazi u avion, dok se na druge dvije nogometaš nalazi u zagrljaju 11-godišnje Atine i 10-godišnje Nike koje je dobio u braku s Jelenom. Ovi su prizori ganuli njegove brojne obožavatelje pa su mu isti ispod fotografije ostavili komentare poput:

‘Bravo Dule voli svoje cure vise od svega ❤️❤️❤️’, ‘Koliko vole 💝💝💝💝💝💝tatu💞’, ‘Tuzno. Deca Vas puno vole’, ‘Sretno 👍 velika je tuga svaki rastanak sa djecom je težak 😥’ i ‘Supertata👍👍👍’.

Jelena se doduše nije našla na fotografijama, no moguće je da je upravo ona zabilježila ove gorko-lijepe trenutke, a i sama je više puta u zadnje vrijeme naglasila da iako je njezin suprug sve rijeđi gost na njezinom Instagram profilu, i obrnuto, to ne znači da im je brak u krizi. Doduše, da su trzavica u braku imali, mogli smo svjedočiti, pogotovo nakon njezine afere s nogometašem Ognjenom Vranješom, no pjevačica i dalje tvrdi kako joj je razvod zadnja opcija i to pogotovo zbog Atine i Nike. Uostalom, kao što je Duško njoj dao drugu šansu, tako je i ona njemu pa ne čudi da je nedavno priznala: ‘Dušku sam pružila bezbroj novih šansi! Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo tolerantnije i veće budale’.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI