fbpx

Šuškalo se da je Novak Đoković zbog nje ostavio suprugu, a regionalna zvijezda je sada konačno o svemu progovorila

Autor: dnevno.ba

Natašu Bekvalac i Novaka Đokovića mediji su povezivali prije 12 godina, a ona je sada rekla kako se radilo o aferi koju su im smještali.

Srpsku pjevačicu Natašu Bekvalac su prije 12 godina povezivali s jednim od najboljih tenisača svijeta, Novakom Đokovićem, a ona je sada napokon odlučila progovoriti o svemu te je rekla što se zaista događalo.

Onda se pisalo kako je Novak navodno prekinuo trogodišnju vezu s današnjom suprugom Jelenom, no navodni par se o tome nikada nije javno oglasio. Blic piše kako je Nataša sada rekla da se radi o aferi koju su im smještali.

Istaknula je kako smatra da je Novak jedini čovjek koji predstavlja Srbiju u svijetu te svatko treba biti ponosan na njega. Kaže kako je to što se o njima pisalo onda izrazito štetilo i jednom i drugom, a smatra kako bi i sada štetilo da se pokrene neka priča kojoj stvarno nema mjesta.

Nataša inače svojim izazovnim izdanjima privlači veliku pažnju javnosti, kako na svojim nastupima, tako i na Instagramu gdje ima preko 816 tisuća pratitelja.

Pjevačica je podsjetimo 2018. godine proživljavala veliku privatnu dramu kada ju je pretukao sada bivši suprug Luka Lazukić. Bekvalac je Lazukić pretukao u njezinom stanu na Dedinju nakon verbalne svađe i to nakon što je u njegovom mobitelu vidjela ljubavne poruke drugih žena. Tu večer Lazukić je kući došao pijan te je sve ubrzo kulminiralo. U travnju 2019. godine osuđen je na zatvorsku kaznu od 8 mjeseci uvjetno, s rokom provjere od tri godine. Uz to, produžena mu je zabrana prilaska bivšoj supruzi.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI