fbpx
Foto: Instagram

SVE JOJ CVJETA! Danijela Martinović objavila radosnu vijest i oduševila pratitelje: ‘To je to, dobro došla u život’

Autor: Dnevno.ba

Pjevačica Danijela Martinović pohvalila se novim uspjehom i svoje obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama obavijestila da je njezina nova knjiga ‘Tuširanje duše’ puštena u prodaju, prenosi Dnevno.hr.

Danijela na svom je profilu objavila nekoliko fotografija na kojima sa smiješkom otvara paket s prvim izdanjima knjige, kao i emotivni video u kojem ne krije svoje uzbuđenje.

“Dvije godine su sve skupa otkako sam počela ovo pisati i jako sam uzbuđena.

Ovo je prva forma knjige na koju me nagovorio Branko Glumac, moj mentor. Ovo je prvi paket i još nisam vidjela kako to izgleda, ali sad ću to otvorit. Wow! Wow! To je to, dobro došla u život, knjigice!

Ako u ovoj knjizi nađete samo jednu riječ koja će biti dijelom vašeg života na bilo koji način, ja sam najsretnija osoba na svijetu. Ništa mi više ne treba”, poručila je uzbuđena Danijela u videu.

“Najteže je prepričavati sebe. Bila bih zadovoljna ako neka dionica moje knjige donose tračak radosti u nečiji život.

Ako bi moja knjiga postala nekome knjigom uzglavlja – to će biti moja najveća nagrada”, rekla je Danijela nedavno za Gloriju govoreći o svojoj novoj knjizi “Tuširanje duše” koja je puštena u prodaju.

“Čestitam”, “Jedva čekam da pročitam”, “Sretno i uspješno, Danijela”, “Čestitke od srca”, “Slatka Danijela”, “Bravo”, komentirali su brojni pratitelji.

Izgleda kako Danijeli ne cvatu ruže samo na poslovnom, već i na privatnom planu.

Podsjećamo, lijepa pjevačica u sretnoj vezi sa svojim novim partnerom, policijskim inspektorom Josipom Plavićem, a nedavno je otkrila kako je započela njihova ljubavna priča.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

“To je nekako zaista neobična priča cijela bila. Meni su prije godinu dana na internetu ukrali identitet. Ja sam kontaktirala svoju odvjetnicu jer sam se prvi put susrela s takvim iskustvom i rekla sam: ‘Pogledaj, molim te, što se s tim radi.’ Ona je rekla: ‘Danijela, mi to moramo prijaviti.’ Ona je to prijavila i moj slučaj je došao Josipu na stol i eto. Ja vjerujem da se sve događa u pravo vrijeme”, kazala je, a tom je prilikom otkrila i neke detalje o svojem novom partneru.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI